Onaylı Üye
sbyte i indirirken hata veriyor windows defender kapalı olmasına rağmen herşeyi yaptım ama indirmiyor help
kullana biliyosanız ozaman yapılması gereken güvenlik duvarı engel olur ben yaşadım ilk indirirken defender engel olur hepsini kapatmak lazımkardeşim nasıl bir hata veriyor indiremiyorum dersen bu hata değil seçkin üye olman lazım yoksa indiremezsin
evet boş konu açıp boş yorum yapmıştı ben burada arkadaşın sorununu sordum tamamen açıklamadığı içinsıkıntı yokda başka bi forumda seni gördüm birine bu yüzden boş yorum yapmayın demişin sadece o dikkatimi çekti
deniyorum bi saniyeBaşka tarayıcıdan gir ve adblock varsa kapat.
olmadıBaşka tarayıcıdan gir ve adblock varsa kapat.
anladım dostumevet boş konu açıp boş yorum yapmıştı ben burada arkadaşın sorununu sordum tamamen açıklamadığı için
aynı hata mı ?Ben de alıyorum
Virüs algılandı diyorsa kapatamamışsın demekki.beyler indirdemiyorum csg inioyr setup inmiyor başarısız virüs algılandı diyor ve tüm güvenlikler kapalı olmasına rağmen
hepsi kapalıVirüs programlarını da kapatmayı dene
kapalıwindows 10 kullanıyor isen genelde onlar geri açıyor defenderı
nas ıyapıcaz yardım edermisin yaindirdiğin browserin güvenlik duvarını kapatman lazım virüs olarak algılıyor aynı sıkıntıyı bende çekiyordum sonradan araştırmalarım sonucu buldum.
google yi miyönetici olarak çalıştırmayı dene
işe yaramadıyönetici olarak çalıştırmayı dene
aynen öyle defender tam kapa çözülürkullana biliyosanız ozaman yapılması gereken güvenlik duvarı engel olur ben yaşadım ilk indirirken defender engel olur hepsini kapatmak lazım
tam kapat dferken tüm ayarlarını kapattımaynen öyle defender tam kapa çözülür