27 Ara 2020 #1 LeftShit L 𐱅 𐰇 𐰼 𐰰 Ultra Üye Katılım 15 Ara 2019 Mesajlar 1,531 Çözümler 8 Tepki puanı 161 Ödüller 8 6 HİZMET YILI lütfen yardım edermisiniz yükle dedikten sonra service stop diyor ne yapmam lazım ?
Çözüm L L LeftShit 30 Ara 2020 ToprakYazar' Alıntı: Pc de antivürüs var mı Genişletmek için tıklayın ... sadece defender var o da kapalıydı Post automatically merged: 30 Ara 2020 cobratti' Alıntı: Antivirüs programlarını kapatın ve Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One kurulu olduğundan emin olun. Genişletmek için tıklayın ... cobratti' Alıntı: Antivirüs programlarını kapatın ve Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One kurulu olduğundan emin olun. Genişletmek için tıklayın ... denetim masasına baktım yok o hemen yüklim
ToprakYazar' Alıntı: Pc de antivürüs var mı Genişletmek için tıklayın ... sadece defender var o da kapalıydı Post automatically merged: 30 Ara 2020 cobratti' Alıntı: Antivirüs programlarını kapatın ve Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One kurulu olduğundan emin olun. Genişletmek için tıklayın ... cobratti' Alıntı: Antivirüs programlarını kapatın ve Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One kurulu olduğundan emin olun. Genişletmek için tıklayın ... denetim masasına baktım yok o hemen yüklim
30 Ara 2020 #2 İrfankamil İ Uzman Üye Katılım 28 Ara 2020 Mesajlar 296 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Yaş 25 5 HİZMET YILI Bende yükleniyor dostum sorun sende format atman lazım pc ne Oyla 0 Olumsuz oyla
30 Ara 2020 #3 ToprakYazar T Ultra Üye Katılım 22 Ara 2019 Mesajlar 1,554 Çözümler 3 Tepki puanı 148 Ödüller 5 Yaş 20 6 HİZMET YILI Pc de antivürüs var mı Oyla 0 Olumsuz oyla
30 Ara 2020 #4 cobratti C Süper Üye Katılım 9 Nis 2016 Mesajlar 1,037 Çözümler 31 Tepki puanı 136 Ödüller 11 10 HİZMET YILI Antivirüs programlarını kapatın ve Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One kurulu olduğundan emin olun. Oyla 0 Olumsuz oyla
Antivirüs programlarını kapatın ve Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One kurulu olduğundan emin olun.
30 Ara 2020 #5 Pubgci0123 P Üye Katılım 25 Ara 2020 Mesajlar 32 Tepki puanı 0 Yaş 26 5 HİZMET YILI virüs programı varsa kapat bir daha dene olmazsa visual c++ kurulumunu kontrol et Oyla 0 Olumsuz oyla
30 Ara 2020 #6 restr Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş Seçkin Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 471 Çözümler 2 Tepki puanı 53 Ödüller 7 7 HİZMET YILI driver booster ile güncelleme yap Oyla 0 Olumsuz oyla
30 Ara 2020 Konuyu başlatan #7 LeftShit L 𐱅 𐰇 𐰼 𐰰 Ultra Üye Katılım 15 Ara 2019 Mesajlar 1,531 Çözümler 8 Tepki puanı 161 Ödüller 8 6 HİZMET YILI ToprakYazar' Alıntı: Pc de antivürüs var mı Genişletmek için tıklayın ... sadece defender var o da kapalıydı Post automatically merged: 30 Ara 2020 cobratti' Alıntı: Antivirüs programlarını kapatın ve Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One kurulu olduğundan emin olun. Genişletmek için tıklayın ... cobratti' Alıntı: Antivirüs programlarını kapatın ve Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One kurulu olduğundan emin olun. Genişletmek için tıklayın ... denetim masasına baktım yok o hemen yüklim Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
ToprakYazar' Alıntı: Pc de antivürüs var mı Genişletmek için tıklayın ... sadece defender var o da kapalıydı Post automatically merged: 30 Ara 2020 cobratti' Alıntı: Antivirüs programlarını kapatın ve Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One kurulu olduğundan emin olun. Genişletmek için tıklayın ... cobratti' Alıntı: Antivirüs programlarını kapatın ve Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One kurulu olduğundan emin olun. Genişletmek için tıklayın ... denetim masasına baktım yok o hemen yüklim