sByte Pubg Lite Hile Erişim Şartı Öneri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bence değil abi ama sana göre kolaydır aynı fikirde değilim

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bari enazından hile içeriklerinde düzenleme olsa bile yeterli bence adam noob ama gel gelelim hile yüzünden prolara taş çıkartıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese iyi geceler başlıktada belirtmiş olduğum üzere kabus hackın kullanım ve erişim şartlarının çok aşağıya çekildiğini gördüm .
"kullanmak için sadece 50 yorum atmak çok basit ve kolay bir kural"
1 haftadır oyuna girmiyorum arkadaşlar sagolsunlar hileyi öyle böyle kullanmıyorlar, uçanımı kaçanımı dersiniz artık iyice çığrından çıktı oyun.
Hepimiz kullanıyoruz bunu fakat çokta b*kunu çıkartmamak lazım. 50 yorum atıp hileye abanan arkadaşlar oyundan soguttunuz tebrik ederim.
Adminlerimizden bir ricam olacak bu benim şahsi görüşüm hile kullanım şartını eskiye çekmelerini tavsiye ediyorum 50 yorumu 3 saat içinde yapabilir bu kafadaki arkadaşlar
300 yorum atmak için gece gündüz foruma giren arkadaşlarada yazık ben de günlük girip ********** tıklıyorum sadece hile kullanmak amaçlı girmiyorum bu foruma lütfen bunu bir düşünün oyun oynanmaz hale gelmiş.

Bunu düzeltmekte sizlerin elinde.
o kadar haklısin ki iyi özetledin kardeşim eline sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aydemir akbaşın bir sözü var hem ayranım dökülmesin hem............. sizin ki o hesap bırakın kim kullanıyorsa kullansın he siz sadece bende olsun diyorsanız. OLMUYOR o iş öyle :) yönetim böyle olmasına karar vermiş başka kimseye laf düşmez ;)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok güzel bir yazı hazırlamışsın eline sağlık ama herkes yerine göre kullansa daha iyi olabilir hileyi gören çıldırıyor

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hileye vip özellikler getirilip vip sürümün süper üyelere açılması hakkında bir düşüncem var benim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese iyi geceler başlıktada belirtmiş olduğum üzere kabus hackın kullanım ve erişim şartlarının çok aşağıya çekildiğini gördüm .
"kullanmak için sadece 50 yorum atmak çok basit ve kolay bir kural"
1 haftadır oyuna girmiyorum arkadaşlar sagolsunlar hileyi öyle böyle kullanmıyorlar, uçanımı kaçanımı dersiniz artık iyice çığrından çıktı oyun.
Hepimiz kullanıyoruz bunu fakat çokta b*kunu çıkartmamak lazım. 50 yorum atıp hileye abanan arkadaşlar oyundan soguttunuz tebrik ederim.
Adminlerimizden bir ricam olacak bu benim şahsi görüşüm hile kullanım şartını eskiye çekmelerini tavsiye ediyorum 50 yorumu 3 saat içinde yapabilir bu kafadaki arkadaşlar
300 yorum atmak için gece gündüz foruma giren arkadaşlarada yazık ben de günlük girip ********** tıklıyorum sadece hile kullanmak amaçlı girmiyorum bu foruma lütfen bunu bir düşünün oyun oynanmaz hale gelmiş.

Bunu düzeltmekte sizlerin elinde.
+1 tamamen katılıyorum yükseltilmesi lazım yeniden

My Name İs Buruno
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
düşünceme katılmayan arkadaşlara saygı duyuyorum bunlar muhtemelen abanan arkadaşlar burası hile forumu vs diyip geçiştiriyorlar bende şuan hile kullanabılırım ama hilesiz giriyorum. Şuan oyunda ki hile sayısı %70 ise %35 40 ı hatta %50 si bile olabilir bu hileyi kullanıyor diger hileler ücretli bypass ile yapılıyor herkeste almıyor bu bypassı alanda b*okunu çıkartmıyor. Yani demem oki ben bu şartları aşagıya çekilmeden önce inan çok nadir denk geliyordum hileye şuan çok berbat her oyunda görebilirsiniz bi aşagıya çekilsin şu hile erişimi bak gör oyun nasıl rahatlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...