öyle zevki olmaz ya kafaları kafalarına7 Maç attım ban yemedim sadece esp var abartmadan oynayın ölmem gereken yerde ölüyorum şuanlık sıkıntı yok.
öyle zevki olmaz ya kafaları kafalarına
Post automatically merged:
hilenin rehberi var mı ayarlar tam ne işe yarıyor özellikle misc bölümü karışık gözüküyor hangi ayar ne işe yarar v.b
kanka çeviriden türkçeye çevirip anlamaya çalışıcaz artık yada discordda sorcazöyle zevki olmaz ya kafaları kafalarına
hilenin rehberi var mı ayarlar tam ne işe yarıyor özellikle misc bölümü karışık gözüküyor hangi ayar ne işe yarar v.b
en güncel sürümde olmuyor muWindows 10 un her sürümünde çalışsa güzel olurdu kullanamıyorum üzücü
naptın direk 1. mi oluyorsun her el aim'i nasılben 4-5 hesap banlattım bile <3 güzel hile
reklam engelleyici var onu kapatcanhileyi etkinleştiren xfporject falan varya indirmeye çalışyıom bu hatayı veriyor sendede öylemi
Ekli dosyayı görüntüle 32150
eyw
bu arada
valla bende lol scsini lole update geldiği için kısa sürede güncellediler diye dedim pubgyide güncellerler herhalde diye öyle söyledim xdnasıl 2 3 güne güncellenio ya ben uzun zamandır bekledim o kadar konu actımyani güncellenmesini bekledim ama gene kullanamıyorum seckin üye muhabbeti yüzüne orası ayrı
HayırBypass mı gerekiyor?
memoryui yi kapatmadığım için algılıyordu çözdüm saol
herşeyi köklüyom sonuna kadar xdnaptın direk 1. mi oluyorsun her el aim'i nasıl
reklam engelleyici var onu kapatcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?