yapabildin mi hacı abi? yaptıysan bii yardım etÇok teşekkür ederim hemen deniyorum
ÇalışmıyorWin 8'de Çalışmıyor mu?
1 günlüğüne şu hileyi herkese açma şansınız yok mu ? Yarın tekrar primelara açsanız ?Çalışmıyor
malesef öyle bir imkan yok1 günlüğüne şu hileyi herkese açma şansınız yok mu ? Yarın tekrar primelara açsanız ?
bu hile aimbot çalışır?malesef öyle bir imkan yok
Dostum Saçma ayrımcılık diye Bişey Yok Adamlar Emek veriyor300 tane mesaj atcakmışız saçmalık işte ayrımcılık
Eyw aga@NapıyonLağnSen Evet Çalışıyor
emek başka ona lafım yok ama en azından biraz daha düşük olabilirdi. 7/24 forumda takılmıyom benDostum Saçma ayrımcılık diye Bişey Yok Adamlar Emek veriyor
Sende Biraz emek vericeksin burda ayrımcılık yok
Seçkin üye olan herkes Emeğiyle kastılar
Post automatically merged:
Eyw aga
Win 10 64x benim sürüm 1903 Çalışıyormuş çok mutl oldum
seçkin üye olmaya çalışıyorum
Takıl o zaman kardeşim.emek başka ona lafım yok ama en azından biraz daha düşük olabilirdi. 7/24 forumda takılmıyom ben
kral maça girince mi inject etcez hileyi yoksa oyuna girmeden mi epeydir üyeyim hala şunu öğrenemedimTakıl o zaman kardeşim.
oyunu açmadan inject etceksinkral maça girince mi inject etcez hileyi yoksa oyuna girmeden mi epeydir üyeyim hala şunu öğrenemedim
kardeş waiting for action da kalıyoroyunu açmadan inject etceksin
pubg lite açacakasın epostanı şifreni girceksin sonra loaderi açıp yükle diyeceksin sonra cmd ekranı gelcek o kapandıktan sonra oyuna girebilirsinkardeş waiting for action da kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?