Tamam düzelttimAimbot u sorunsuz kullanan var mı ? Varsa hangi ayarları kullanıyor acaba? Benimki sadece gövdeye nişan alıyor
nasıl ındırdıgını cok merak ettim onaylı üye bile değilsin ?hileyi neden kullanamıyorum
Post automatically merged:
arkadaşlar bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen. hileyi indirdim siteden aktive etmeye çalışıyorum ama olmuyor. yardım edin lütfen
Hocam hilenin galiba güncellenmesi gerekiyor bu aralar bana takılıyor haberin olsun belli etmekle alakalı değil
ACCESS: Onaylı Üye (Confirmed Member)
Sadece Windows 10 1903-1909 Sürümlerinde Çalışır. / Only works on Windows 10 1903 - 1909 versions.
Hile Özellikleri / Cheat Features
Enemy ESP
Enemy distance
Item ESP
Extremely good aimbot And prediction
Smart Aim
Smooth & FOV
Aim key changable
Aim bone changable
No recoil mod
2D radar
Colorful palettes for esp
Spectator counter
Extremely risky options (at own risk): Super Jump, Flying cars/max speed mode,instant hit/silent bullets
HILE / CHEAT
50 yorum atman lazım rank kısmında yazıyor forum kurallarınıda okupaylaşım için tşk
Post automatically merged:
onaylı uye nasıl oluyoru arkadaslar
spama girer zaten mesajların birleşiyor 10 yorum attın desek 1 yorum görünüyoraraya bi kişi yazdı 2 ayrı mesaj olarak algılıyor ayriyetten hayvan gibi oraya spam yasak yazmışlar okudunmu50 yorum atman lazım rank kısmında yazıyor forum kurallarınıda oku
aga bi konuya arka arkaya atsak bişey olur mu
spama girer zaten mesajların birleşiyor 10 yorum attın desek 1 yorum görünüyoraraya bi kişi yazdı 2 ayrı mesaj olarak algılıyor ayriyetten hayvan gibi oraya spam yasak yazmışlar okudunmu
MemoryUI Loader dosyasını indirdim pubg mobile deki gibi ama pubg lite açılmıyor kardeşimnasıl ındırdıgını cok merak ettim onaylı üye bile değilsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?