Twitch Wakery
Süper Üye
ya ben format attım 2004 olmuş pc sürümü düşürdüm formatla, neyse yüklendi format baktım windows defender açılmıyor... defenderi kapatamadığım için veriyo sanırımÇözümünü bulursan banada söylersen sevinirim aynı sorundan muzdaribim
haa olabılır defender bendede şuan açık ama benim windows en güncel sürümde şuan ama aynı hatayı alıyoruz ikimizde.ya ben format attım 2004 olmuş pc sürümü düşürdüm formatla, neyse yüklendi format baktım windows defender açılmıyor... defenderi kapatamadığım için veriyo sanırım
2004 not works i downgraded my selfMaybe defender is open now but my windows is the most up-to-date version but we both get the same error.
windows sürümün 1903 veya 1909 olması lazım, bunlardan düşük veya yüksekse hile açılmıyor zaten. ama 1903 ve 1909 dan birisi ise ve açılmıyorsa defenderden dolayı olabilir. ben format attım 1909' a geri döndürdüm bu sefer defender açılmıyor. şimdi başka indiriyorumhaa olabılır defender bendede şuan açık ama benim windows en güncel sürümde şuan ama aynı hatayı alıyoruz ikimizde.
1904 te bi deniyem defender ı kapayıpwindows sürümün 1903 veya 1909 olması lazım, bunlardan düşük veya yüksekse hile açılmıyor zaten. ama 1903 ve 1909 dan birisi ise ve açılmıyorsa defenderden dolayı olabilir. ben format attım 1909' a geri döndürdüm bu sefer defender açılmıyor. şimdi başka indiriyorum
Test edildi sıkıntısız şekilde çalışıyor.1904 te bi deniyem defender ı kapayıp
1909 en stabil çalışan sürüm kanka. Gerisi hikaye. En azından bende öyle1904 te bi deniyem defender ı kapayıp
Post automatically merged:
Test edildi sıkıntısız şekilde çalışıyor.
valla o kadarını bilmiyorum ama şuanlık beni götürüo o yüzden bi derdim yok1909 en stabil çalışan sürüm kanka. Gerisi hikaye. En azından bende öyle
Hayır sadece Win 10 1903-1909 sürümlerinde çalışır.hocam beim pc win 10 du win 8.1 e düşürdüm çalışrmı bende hile ?
Bilgilendirme için sağolHayır sadece Win 10 1903-1909 sürümlerinde çalışır.
sevindim dostum bende bi tanıdıktan aldim format atıyorum şimdi 1909 sürümü1904 te bi deniyem defender ı kapayıp
Test edildi sıkıntısız şekilde çalışıyor.
valla bugün bi tanıdığım ile oynadım bende hile yoktu onda vardı fazlada belli etmiyordu kill sayısı falan azdı ama ban yedi hesap.hala çalışıyormu bir sıkıntı varmı
herkesin ellerine sağlık güzel çalışma olmuş
sadece windows 10 1903 ile 1909 sürümleri arasında çalışıyor. eğer bilgisayarın orta seviyede ise geri 1909 yüklehocam beim pc win 10 du win 8.1 e düşürdüm çalışrmı bende hile ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?