kardeşim ben onaylı üyeyim herşeyi gösterildiği gibi yapıyorum ama açamıyorum. kısa yol tuşu farklı mı bunun lobby de göremiyorum?çünkü onaylı üye değilsin hileyi onaylı üye ve üstü kullanabiliyor nasıl olacağını bilmiyorsan bu konuyu oku
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/
Home tuşuna basıyormusunkardeşim ben onaylı üyeyim herşeyi gösterildiği gibi yapıyorum ama açamıyorum. kısa yol tuşu farklı mı bunun lobby de göremiyorum?
yani bu hile şuanda aktif kullanılabiliyor mu? öyleyse neden çalıştıramıyoruz yani açıklığa kavuşturalım lütfen tesekkürler!
Windows sürümün ne hocamevet hile direkt olarak Lobby de görünmesi gerekmiyor mu zaten ben home a basmadan? ki bassam da birsey degismiyor , extra birsey mi var onu cözemedim
kanka ben hileyi indiremiyorum onaylı üyeyim ne yapabilirim?Windows sürümün ne hocam
İşletim sistemin ne?Beyler bende hileyi yükle dedikten sonra rrcsgyqpv.exe durdurdu hatası alıyorum kapanıyor sonra neden oluyor bu
Win 7 hocamİşletim sistemin ne?
Sadece Windows 10 1903-1909 Sürümlerinde Çalışır.Win 7 hocam
Haydaa diyorum niye böyle oluyor neys en kısa zamanda geçelim bari teşekkürlerSadece Windows 10 1903-1909 Sürümlerinde Çalışır.
Nerden bakabilirim 1903-1909 sürümüne sahip olup olmadığımı ?Haydaa diyorum niye böyle oluyor neys en kısa zamanda geçelim bari teşekkürler
başlat tuşuna sağ tık yapıp sistem diyin en altta yazıyorNerden bakabilirim 1903-1909 sürümüne sahip olup olmadığımı ?
Teşekkür ederim baktım 1904 küsür bişiler yazıyor.başlat tuşuna sağ tık yapıp sistem diyin en altta yazıyor
Başaramadım.Şimdi deneyeceğim bilgilendirme yapacağım.
Thread stopping diye bir şey yazıyor bilgi verebilir misiniz acil ? @NightWareŞimdi deneyeceğim bilgilendirme yapacağım.
Başaramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?