Valla reiz inan bende kac senedır uyeyım ama doruyu konusmak gerekırse gun ıcerısınde cok vakıt ayıramadıgım bır sıte ve sıte bunun ıcın ıyı bır cozum yolu bulmus bence hem ınsalar aralarında konusarak sosyallesır hemde sıtedekı kullanıcıların aktıf olması ıyı bır sey bence .abi orum olayı nerden çıktı ya kaç senedir üyeyiz
Post automatically merged:
abi orum olayı nerden çıktı ya kaç senedir üyeyiz
güzel olmasına güzel de bizde vakit ayırıp site üzerinde mesaj atamıyoruz dostum iş güç var bizde 1 seneyi aşkındır buradayız amaValla reiz inan bende kac senedır uyeyım ama doruyu konusmak gerekırse gun ıcerısınde cok vakıt ayıramadıgım bır sıte ve sıte bunun ıcın ıyı bır cozum yolu bulmus bence hem ınsalar aralarında konusarak sosyallesır hemde sıtedekı kullanıcıların aktıf olması ıyı bır sey bence .
Kardeşim ben bu sitenin bayadır üyesiyim fakat mesajım yok. Sadece seçkinler yararlanabilecekse ne anlamı kalıyor. Herkese açın herkes yararlansın. Sonra da kullanmak isteyince mesaj kasmaya çalışınca uyarı alıyorum.
hocam artık başka çare yok olabildiğince katılım sağlamaya çalışacağız forumavalla gardaşım aynı şey benim için geçerli kaç senedir üyeyim ama gel görki durum böyle yapacak bişey yok
aynen bundan sonra kullandığım ve beğendiğim konuların altına yorum yapacağımhocam artık başka çare yok olabildiğince katılım sağlamaya çalışacağız foruma
evet efsane malesef 300 mesaj gerekiyoroyy efsane hile
maalesef ve bu site kurulduğundan beri üyeyim bayadır giremedim keşke bu tür üyelere öncelik gösterilseevet efsane malesef 300 mesaj gerekiyor
öncelik gösterilmesi iyi olurdu açıkcası benimde 3 sene geçmişmaalesef ve bu site kurulduğundan beri üyeyim bayadır giremedim keşke bu tür üyelere öncelik gösterilse
bende de 4 yıl varöncelik gösterilmesi iyi olurdu açıkcası benimde 3 sene geçmiş
Hepsı ıcın oylemı bılmıyorum ama pubg lite da su gruplara gırmen gerekıyorİndirebilmek için 300 mesaj atmamız mı gerekiyor
gecmiş olsun reisaçıp oyuna girer girmez daha lobideyken 100 yıllık ban attı
Ölmezsek indirip kullanabilirizumarım birgün kullanırız :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?