Daha demin evdeydim
Seçkin Üye
Yukarda MemoryUI Download'a tıklayıp rar dosyasından exe'yi çıkarın sonra uı memoryhackers sitesine girip pubg lite hilesini enjekte ediniz. Ama onaylı üye olmadığınız için kullanamazsınız.
Valla hile beni atıyor oyuna girmeden 3 gündür giremiyorum siteden enject etmek yeterliydi.Hocam hile bypass filan gerektiriyormuydu ya ?
sByte PUBG Lite -- January [2021]
what happen if not acitvated may pubg lite for cheat,,hi i need you help for activated,,
sByte PUBG Lite -- January [2021]
what happen if not acitvated may pubg lite for cheat,,hi i need you help for activated,,
eyvallah onaylı üye olduğumda deneyeceğim
sByte PUBG Lite -- January [2021]Ban durumu nedir acaba
elinize sağlık onaylı üye olunca yükleriz artıkyapıyoz bu işi yahaa :gelisirabii:
ben fly car özeliğine basınca beni oyundan atıyorkardeşim fly car çalışmıyor
hacı bu kadar üst üste yorum yapınca olmuyor hepsini birleiştiriyor tek 1 tane yapoıyor boşa uğraşma derim bilgin olan konulara göz at orda yorumunu yapsafsfd asfsafas afgsdasfasf asfsfdfsafas
fa
Post automatically merged:
sdafsda
Ban durumu nedir pekiHile 20H2 Sürümünde çalışıyor haberiniz olsun.
hocam senın yanlışın olmasın ben 20H2 de çalıştıramadığım için sistem geri yüklemeyle 2004 versionuna geri gişttimHile 20H2 Sürümünde çalışıyor haberiniz olsun.
hocam senın yanlışın olmasın ben 20H2 de çalıştıramadığım için sistem geri yüklemeyle 2004 versionuna geri gişttim
fovu 400de oynadım 1 oyunda ban yedim ( smooth 3 ) fovu 140 smooth 10da oynadım 2 oyunda ban yedim valla oyun açılırken o lobide biraz bekliyorsun ya orda sağ tıkla birisine kitlendiğim an hile ban attırdı bana. Ayarları biraz kısmak gerekiyor sanırsam.Ban durumu nedir peki
çalışıyor.calısıyormu hıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?