ne kadar ekmek o kadar köfte ayrıca senin gibiler hile kullansın diye kaldırırlarsa seçkin şartını bu sefer hileler çabuk banlatıyor kasan adamlar nasıl kasıyor yorum ? bahane üretmehemen hemen kullanılan her oyunda seckın uye getırmıssınız ozmn ınsanların bu sıteye gırıp hıle bulmasının bır onemı yokkı bu 300 msj cogu sılınıyor dıyorlar kı kımısı sacma bır yorum yapmasa dahı sılınıyormus ozmn gırıpte bu sıtede hıle ındırmenın hıc bır anlamı kalmadı
Cümlenizi okudunuz mu? Mantıklı yorum yapınca siliniyormuş diyorsunuz. Başkasından duyduğunuz herşeye inanmayın. Sizin mantıklı dediğiniz kişiler saçma sapan yorum yapıyor ardındanda ya benim mesajım neden silindi diye sitem ediyor. Siz yorumlarınızı yapın gerisi gelicektir.ya kardesım yorum kasmakla ne alakası var gırıp sacma sapan yorumlarmı yapmak gerekır bumu yanı hadı dıyelımkı mantıklı yorum yaptın sılınıyormus ee ne anladık ozmn bız bu ısten bızde 3 senedır bu sıteye uyeyız gırıp her konuyo bılgımız dısında bılıyormus gıbı yorummu yapalım bos yapma ya
kardeş bizde oynuyoruz 2 haftadır. bypass filan gerektirmiyor. sen değişik programlar kullandıysan daha önce ondan ban yemişssindir. hile sıkıntısız çalışıyor .Gerekiyor bypass gerekiyor dostum.Dün hileyi açalı 1 oyun oldu oyunun içind banlandım. Nasıl yapıldığını biliyorsan yardım eedermisn
saçma sapan yorum yapamazsın zaten silinir. bilgin olduğu konuda insanlara yardımcı olursan zaten yorum kasmış oluyorsun . 3 senedir üyesin ve hiç kimseye bir yararın olmamış herşeyi devletten beklemek denir senin yaptığına .iyide sen kendın demedınmı en az 300 msj atmanız gereklı dıye sımdıde kullanma sansınız yok dıyorsun nasıl bır ıs bu ozmn neden hıle yapılıyor eskıden bole bısı yoktu mh de bu nasıl bır sıstemkı 3 senedır uyeyız ılla foruma gırıp sacma sapan yorum mu yapmak gerekır
brother, we have been playing for 2 weeks. No bypass required. If you have used different programs, you have been banned from it before. cheating works without problems.
Post automatically merged:
sen hileyle oynadın mıda biliyorsun ?Hile sağlam ban yemiyor henüz fakat sadece esp kullan indirince
Kardeşim yorumları okumadın mi yukarı doğru bi araştır bak ondan sonra yaz 500 tane ilgili yorum mevcutmerhabalar ben indirmeye çalışıyorum ama yapamıyorum. yardım edebilecek bir arkadaşım var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?