Efsane Üye
ban yeme riskin varpbg lite cok iyi kasma yok hile yapıyom ban yiyor bu hile ban yermi
ban yeme riskin varpbg lite cok iyi kasma yok hile yapıyom ban yiyor bu hile ban yermi
Her hile de ban yeme ihtimalin var. Sadece uzun süre kullanma sana kalmışteşekkür ederiz. ban yemeyiz umarım.
Antivürüsü kapattıpından emin olböyle hata alıyorum sorun nedir?
Aim aciyormusun3-4 oyunda banı yapıştırıyor
% yok ama risk var ben sürekli yeni hesap açıyorum bu aralar ban atıyor oyunban yeme riski % kaç
Oyunu pencere modunda açtığınızdan emin misinizTam olarak nasıl çalıştırabileceğimiz hakkında bir bilgi var mı ? Oyun kapanıyor hata vermeden hile aktif olmuyor. Antivir kapalı program da hata vermiyor. Tam bir kullanım videosu var mı ?
Kankam oyuna girmeden Cmd ekranı geliyor oyun bekleniyor diyor 5 saniye sonra kapanıyor direk(Her şey olması gerektiği gibi,Anti-Virüs kapalı,Defender vs kapalı) ve forumda bir çok kişide varmış problem.Oyunu pencere modunda açtığınızdan emin misiniz
Sorunun ekran görüntüsünü özelden atabilir misinKankam oyuna girmeden Cmd ekranı geliyor oyun bekleniyor diyor 5 saniye sonra kapanıyor direk(Her şey olması gerektiği gibi,Anti-Virüs kapalı,Defender vs kapalı) ve forumda bir çok kişide varmış problem.