28 Mar 2021 #1 Metoveyn M Onaylı Üye Katılım 17 Eki 2020 Mesajlar 66 Tepki puanı 2 Ödüller 6 Yaş 27 5 HİZMET YILI Selamlar ben csgo sbyte vip hack kullanıyorum hazırdan bütün silah skinleri olan cfg niz varsa ya da bulduğunuz varsa atarsanız sevinirim.
Selamlar ben csgo sbyte vip hack kullanıyorum hazırdan bütün silah skinleri olan cfg niz varsa ya da bulduğunuz varsa atarsanız sevinirim.
Çözüm #Roaccat 28 Mar 2021 Önerim kendi zevkinize göre bir config oluşturmanız ve onu hile config kısmındam save etmenizdir. Hazırda varsa arkadaşlar atar.
Önerim kendi zevkinize göre bir config oluşturmanız ve onu hile config kısmındam save etmenizdir. Hazırda varsa arkadaşlar atar.
28 Mar 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Önerim kendi zevkinize göre bir config oluşturmanız ve onu hile config kısmındam save etmenizdir. Hazırda varsa arkadaşlar atar. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Önerim kendi zevkinize göre bir config oluşturmanız ve onu hile config kısmındam save etmenizdir. Hazırda varsa arkadaşlar atar.