Sbyte trojanmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
az önce sbyte indiriyim dedim ve bunla karşılaştım dün de indirdim ve mouse kendi kendine dc açmaya başladı pc yi kapatıp açtım sonra format atım peki neden böyle bişey oldu yoksa sbyte trojan mı?
unknown.png

yardımcı olursanız sevinirim

force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
dostum resmi site bu virüs ve trojan yoktur 3. parti yazılım olduğu için virüs algılamıştır rahat ol kendi rızanla açıyorusun.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dostum resmi site bu virüs ve trojan yoktur 3. parti yazılım olduğu için virüs algılamıştır rahat ol kendi rızanla açıyorusun.
dün de indirmiştim fakat bu trojan bildirimini verdikten sonra mouse kendi kendine haraket etmeye başladı veya başka bi uygulamadan olabilir.

force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
dün de indirmiştim fakat bu trojan bildirimini verdikten sonra mouse kendi kendine haraket etmeye başladı veya başka bi uygulamadan olabilir.
bende niye haraket etmiyor ozaman
Post automatically merged:

1 ay olcak burdan hileleri denedım hıcbiri öyle sıkıntı vermedi

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Defenderinizi kapatın. Korumayı trojen olarak algılıyor memoryhackers hilelerinde virüs/tojen yoktur! Hileleri kullandıktan sonra mouse otomatik olarak dc yi açtı numarası boş böyle bir durum olmasının imkanı yok. Farklı sitelerden virüslü hileler inidrip kullanmaya çalıştıktan sonra buraya gelip iftira niyetinde gereksiz polemik yaratmayın.

Daha detaylı bir açıklama için burayı okuyabilirsiniz. Hileler tamamen güvenlidir.
https://memoryhackers.org/konular/dword-hilelerinde-trojan-keylogger-var-mi.37903/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...