4 Eki 2018 #1 Raneks R Üye Katılım 2 Ağu 2018 Mesajlar 41 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Yaş 30 7 HİZMET YILI Hilede sniper crosshair ve spectator list ( izleyici listesi) özellikleri sadece pencereli ve tam ekran pencerelide çalışıyor diğer tüm özellikler tam ekranda çalışırken bu 2 özellik çalışmıyor sorun sadece bende olabilirmi ?
Hilede sniper crosshair ve spectator list ( izleyici listesi) özellikleri sadece pencereli ve tam ekran pencerelide çalışıyor diğer tüm özellikler tam ekranda çalışırken bu 2 özellik çalışmıyor sorun sadece bende olabilirmi ?
4 Eki 2018 #2 bymatematik Onaylı Üye Katılım 29 Eki 2016 Mesajlar 125 Tepki puanı 13 Ödüller 8 9 HİZMET YILI triggerbot çalışmıyor oda var Oyla 0 Olumsuz oyla
4 Eki 2018 #3 Rexy R Reverser Katılım 15 Tem 2015 Mesajlar 297 Çözümler 2 Tepki puanı 356 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Evet, hile external oldugundan ve cizim yapildigi icin bu ozellikler tam ekran pencereli ve pencereli modda calisiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
Evet, hile external oldugundan ve cizim yapildigi icin bu ozellikler tam ekran pencereli ve pencereli modda calisiyor
4 Eki 2018 #4 ardamen31 A Üye Katılım 1 Eki 2018 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 7 HİZMET YILI ben loader da onaylama alamıyorum yardım eder misiniz Oyla 0 Olumsuz oyla
4 Eki 2018 #5 #DarkPhoenix D Uzman Üye Katılım 28 Eyl 2018 Mesajlar 188 Tepki puanı 24 7 HİZMET YILI Rexy' Alıntı: Evet, hile external oldugundan ve cizim yapildigi icin bu ozellikler tam ekran pencereli ve pencereli modda calisiyor Genişletmek için tıklayın ... sağol bende neden olmuyordur dedim Oyla 0 Olumsuz oyla
Rexy' Alıntı: Evet, hile external oldugundan ve cizim yapildigi icin bu ozellikler tam ekran pencereli ve pencereli modda calisiyor Genişletmek için tıklayın ... sağol bende neden olmuyordur dedim
4 Eki 2018 #6 The Originals T Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta. Süper Üye Katılım 22 Ara 2017 Mesajlar 1,461 Çözümler 1 Tepki puanı 542 8 HİZMET YILI bende çalışıyordu herhangi bir sorun yoktu Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Eki 2018 Konuyu başlatan #7 Raneks R Üye Katılım 2 Ağu 2018 Mesajlar 41 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Yaş 30 7 HİZMET YILI bymatematik' Alıntı: triggerbot çalışmıyor oda var Genişletmek için tıklayın ... triggerbot bende sorunsuz çalışıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
bymatematik' Alıntı: triggerbot çalışmıyor oda var Genişletmek için tıklayın ... triggerbot bende sorunsuz çalışıyor
5 Eki 2018 #8 bymatematik Onaylı Üye Katılım 29 Eki 2016 Mesajlar 125 Tepki puanı 13 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Raneks' Alıntı: triggerbot bende sorunsuz çalışıyor Genişletmek için tıklayın ... sen hangisini kullanıyorsun old olanımı yenisini mi?yenisiyse ayarları nasıl yaptın Oyla 0 Olumsuz oyla
Raneks' Alıntı: triggerbot bende sorunsuz çalışıyor Genişletmek için tıklayın ... sen hangisini kullanıyorsun old olanımı yenisini mi?yenisiyse ayarları nasıl yaptın
5 Eki 2018 Konuyu başlatan #9 Raneks R Üye Katılım 2 Ağu 2018 Mesajlar 41 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Yaş 30 7 HİZMET YILI bymatematik' Alıntı: sen hangisini kullanıyorsun old olanımı yenisini mi?yenisiyse ayarları nasıl yaptın Genişletmek için tıklayın ... yenisini kullanıyorum ve ayarlarım bu şekilde Oyla 0 Olumsuz oyla
bymatematik' Alıntı: sen hangisini kullanıyorsun old olanımı yenisini mi?yenisiyse ayarları nasıl yaptın Genişletmek için tıklayın ... yenisini kullanıyorum ve ayarlarım bu şekilde
6 Eki 2018 #10 bymatematik Onaylı Üye Katılım 29 Eki 2016 Mesajlar 125 Tepki puanı 13 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Raneks' Alıntı: yenisini kullanıyorum ve ayarlarım bu şekilde Ekli dosyayı görüntüle 11939 Genişletmek için tıklayın ... eywallah bende yaparım bu ayarı ct aynısı mı? Oyla 0 Olumsuz oyla
Raneks' Alıntı: yenisini kullanıyorum ve ayarlarım bu şekilde Ekli dosyayı görüntüle 11939 Genişletmek için tıklayın ... eywallah bende yaparım bu ayarı ct aynısı mı?