Seçkin Üye
Skinler vs. herşey hazır dediğin gibi config kısmından ''Incermental Load'' kısmını tikledim fakat herhangi bir şey gelmedi oyundan çıkıp girdikten sonra otomatik olarak mı kayededicek? ve her açıldığında böyle mi? açılıcak çok uğraştım boşa gitmesinhilede en sağda config load gibi ayarları yapıp kendi configini ayarlaman lazım ayrıca bildiğim kadarıyla skin sadece sende gözüküyor
Create config deyip save selected dersen çıkıp girdiğinde gitmemesi lazım oyuna girdiğinde de configine tıklayıp loada basarsan sorunsuz oynarsın. ben öyle oynadım 1 ay boyuncaSkinler vs. herşey hazır dediğin gibi config kısmından ''Incermental Load'' kısmını tikledim fakat herhangi bir şey gelmedi oyundan çıkıp girdikten sonra otomatik olarak mı kayededicek? ve her açıldığında böyle mi? açılıcak çok uğraştım boşa gitmesin
Create config deyip save selected dersen çıkıp girdiğinde gitmemesi lazım oyuna girdiğinde de configine tıklayıp loada basarsan sorunsuz oynarsın. ben öyle oynadım 1 ay boyunca
Reis config name yazıp crate e basıp orada adın çıkmasını sağlaBunlar var hocam sadece configde Create config dediğimde config kısmında herhangi birşey olmuyor
Oldu hocam ismi çıktı artık her çıkıp girdiğimde onu selectlemem yeterli değil mi? sağolasın.Reis config name yazıp crate e basıp orada adın çıkmasını sağla
Yeterlidir eğer olmazsa 2 3 kez tıkla.Oldu hocam ismi çıktı artık her çıkıp girdiğimde onu selectlemem yeterli değil mi? sağolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?