24 Nis 2020 #1 ggyt11 G Onaylı Üye Katılım 18 Mar 2018 Mesajlar 125 Tepki puanı 8 Ödüller 3 Yaş 33 8 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar. CS:GO sByte hilesinde config nasıl açılır nasıl yüklenir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim açıkçası
Merhaba arkadaşlar. CS:GO sByte hilesinde config nasıl açılır nasıl yüklenir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim açıkçası
24 Nis 2020 #2 Mad Dog M Seçkin Üye Katılım 4 Nis 2020 Mesajlar 330 Tepki puanı 30 Ödüller 2 Yaş 26 6 HİZMET YILI ggyt11' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. CS:GO sByte hilesinde config nasıl açılır nasıl yüklenir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim açıkçası Genişletmek için tıklayın ... anlatıyım (adım adım) 1. hileyi çalıştır 2. insert tuşuna bas 3. Yukarıda en sağda config olcak oradan istediğin config'i seç 4. "load selected" tuşuna bas ve bir maça gir Bu kadar
ggyt11' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. CS:GO sByte hilesinde config nasıl açılır nasıl yüklenir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim açıkçası Genişletmek için tıklayın ... anlatıyım (adım adım) 1. hileyi çalıştır 2. insert tuşuna bas 3. Yukarıda en sağda config olcak oradan istediğin config'i seç 4. "load selected" tuşuna bas ve bir maça gir Bu kadar