Seçkin Üye
ban süresi hakkında bilgilendirirmisin ?Ben suan başka bi sc kullanıyom Bilgirendirme için tşk
1 2 ayban süresi hakkında bilgilendirirmisin ?
o kadar sarkacağını düşünmüyorum kankam bu zamana kadar hep en geç 3 gün de geldi darlamaları gene de hoş bişey değil ama 24 saat içinde güncellencek açıklanması yapılınca ve bi güncelleme olmayınca arkadaşlar biraz fazla abarttı olayıarkadaşlar sc güncelleme hakkında bildiğim kadarıyla sizleri bilgilendiriyim. bu hile normalde ücretli bi hile. ve yama dan yamaya güncelleme gelen bir hile. bu güncellemede LOL Garena serverına göre geliyor. bugün girip baktıgımda lol garena serverınde 10.11 yaması On 2 June 2020, starting from 01:30 AM (GMT +8) başlayacagını duyurdu. 2 haziran da buraya güncelleme gelicek tahmin ediyorum ki bu hileyede 3 haziran en geç 4 haziran güncelleme gelecektir. yani anlayacağınız burdaki insanları yöneticileri darlamanızın hiç bir mantığı ve yararı yok oturup adam gibi sakince bekleyin insanlar zaten ellerinden geleni yapıyorlar çocukluğun lüzumu yok. saygılar..
[verdiğim bilgilerden %100 eminim diye bir şey kesinlikle söylemiyorum. fakat 10.2 den beri kullanıyorum bu zamana kadar genelde böyle oldu. iyi günler dilerim]
bu arada emeği geçen herkese teşekkürler.
aynen dostum boş muhabbet fazla döndü sinirlerim bozulmadı değil yani. insanlar burda ücretsiz karşılık veriyor 3 gün oturup bekleyemiyorlar.fakat ben bi yamada 6 gün beklediğimi biliyorum dostum bence 2 hazirandan önce güncelleneceğini düşünmüyorumo kadar sarkacağını düşünmüyorum kankam bu zamana kadar hep en geç 3 gün de geldi darlamaları gene de hoş bişey değil ama 24 saat içinde güncellencek açıklanması yapılınca ve bi güncelleme olmayınca arkadaşlar biraz fazla abarttı olayı
dün orjinali sunuldu şu an aktif sadece c.r.a.c.k yapılacak. o kadar sarkacağını düşünmüyorum. 6 gün bekleme olayın orjinali de geç sunulduğundan kaynaklıdır.aynen dostum boş muhabbet fazla döndü sinirlerim bozulmadı değil yani. insanlar burda ücretsiz karşılık veriyor 3 gün oturup bekleyemiyorlar.fakat ben bi yamada 6 gün beklediğimi biliyorum dostum bence 2 hazirandan önce güncelleneceğini düşünmüyorum
aynen orjinalide geç sunuldu.dün orjinali sunuldu şu an aktif sadece c.r.a.c.k yapılacak. o kadar sarkacağını düşünmüyorum. 6 gün bekleme olayın orjinali de geç sunulduğundan kaynaklıdır.
kesinlikle hocam , bekleyemeyenler gitsin paraylan alsınarkadaşlar sc güncelleme hakkında bildiğim kadarıyla sizleri bilgilendiriyim. bu hile normalde ücretli bi hile. ve yama dan yamaya güncelleme gelen bir hile. bu güncellemede LOL Garena serverına göre geliyor. bugün girip baktıgımda lol garena serverınde 10.11 yaması On 2 June 2020, starting from 01:30 AM (GMT +8) başlayacagını duyurdu. 2 haziran da buraya güncelleme gelicek tahmin ediyorum ki bu hileyede 3 haziran en geç 4 haziran güncelleme gelecektir. yani anlayacağınız burdaki insanları yöneticileri darlamanızın hiç bir mantığı ve yararı yok oturup adam gibi sakince bekleyin insanlar zaten ellerinden geleni yapıyorlar çocukluğun lüzumu yok. saygılar..
[verdiğim bilgilerden %100 eminim diye bir şey kesinlikle söylemiyorum. fakat 10.2 den beri kullanıyorum bu zamana kadar genelde böyle oldu. iyi günler dilerim]
bu arada emeği geçen herkese teşekkürler.
özelden yazar mısınBen suan başka bi sc kullanıyom Bilgirendirme için tşk
doğrudur dostum bilmiyorum benşim bildiğim kadarıyla bu kadar. umarım sen haklısındır yaniHilenin orjünalı zaten 10.11 yamasına güncellendi sadecr biz lqzyi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?