hasagi brosbeyler bir hesap kasıyodum %90lı winratelerde takılıyodum sonzamanlarda ard arda 4 5 oyun kaybedince canım sıkıldı hesap değişmek istedim tekrar bi fresh hesap alıcam ve kalista düşünüyorum sadece ama sadece win alıp zevk almak istiyorum bana adc champları hariç öneri verebilicek var mı ?
darius al knk bencebeyler bir hesap kasıyodum %90lı winratelerde takılıyodum sonzamanlarda ard arda 4 5 oyun kaybedince canım sıkıldı hesap değişmek istedim tekrar bi fresh hesap alıcam ve kalista düşünüyorum sadece ama sadece win alıp zevk almak istiyorum bana adc champları hariç öneri verebilicek var mı ?
cassi lux yone yasuobeyler bir hesap kasıyodum %90lı winratelerde takılıyodum sonzamanlarda ard arda 4 5 oyun kaybedince canım sıkıldı hesap değişmek istedim tekrar bi fresh hesap alıcam ve kalista düşünüyorum sadece ama sadece win alıp zevk almak istiyorum bana adc champları hariç öneri verebilicek var mı ?
vayne karthus gibi şampiyonlarbeyler bir hesap kasıyodum %90lı winratelerde takılıyodum sonzamanlarda ard arda 4 5 oyun kaybedince canım sıkıldı hesap değişmek istedim tekrar bi fresh hesap alıcam ve kalista düşünüyorum sadece ama sadece win alıp zevk almak istiyorum bana adc champları hariç öneri verebilicek var mı ?
biraz sallamışsın varustaki sc skilleri kullanmıyorSolo : aatrox , darius
Jungle : Nocturne , Kindred
Mid Lane : Zed , Leblanc , Katarina , İrelia
Adc : Kalista , Ezreal , Vayne , Twitch , Varus , Jhin
Support : Lux , Pyke , Thresh , Morgana , Bard
Önerilerim arasındadır denemeni öneririm gayet güzel ve zevkli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?