sc ile en iyi giden herolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kesinlikle mid lane xerath. Xerath tutturması zor ama tutturduğunda da yok edici hasar veren bir şampiyon. ezreal e sini bile izleyen bir scriptle bütün skillerini tutturup rakiplerini alt edebilirsin. Onun dışında yasuo öneririm. Rüzgar stacklerken 2. stacklemende e yaparsan oto q atıp rüzgarın bekleme süresini 0 yapıyor anında rüzgar atabiliyorsun bı şekilde rakibi hızlı şekilde dürtüp e atarakta çıkabiliyorsun. İyi oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kesinlikle mid lane xerath. Xerath tutturması zor ama tutturduğunda da yok edici hasar veren bir şampiyon. ezreal e sini bile izleyen bir scriptle bütün skillerini tutturup rakiplerini alt edebilirsin. Onun dışında yasuo öneririm. Rüzgar stacklerken 2. stacklemende e yaparsan oto q atıp rüzgarın bekleme süresini 0 yapıyor anında rüzgar atabiliyorsun bı şekilde rakibi hızlı şekilde dürtüp e atarakta çıkabiliyorsun. İyi oyunlar
eski hesabımda xerath vardı urfta denedim karakter ezip geçiyo ama xerath almıcam her hesapta aldım heralde kastım

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
urfta hangi heroları önerirsiniz

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
xeath zoe yasuo zed irelia syndra orianna

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
xearth op ama sen aldım demişsin o yüzden yasuo tavsiyem

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Adc için kesinlikle kog maw öneririm
Mid lane için Irelia
Top için sion ve fiora
Jungle karthus olaf deneyebilirsin

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka mid için Akali Katarina İrelia Samira Yone öneririm.
adc için caitlyn (IDK modunda oynamalısın) ashe kogmaw vayne
Top lane için camille fiora ve sion iyi eğlenceler.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben samira denedim muazzam oluyor fakat ayarlarından execute hero seçeneğini kapatman gerek yoksa saniyede 1000 gold falan fırlatıyo hasar vuramıyorsun hem de sc olduğun kabak gibi belli oluyor
kanka mid için Akali Katarina İrelia Samira Yone öneririm.
adc için caitlyn (IDK modunda oynamalısın) ashe kogmaw vayne
Top lane için camille fiora ve sion iyi eğlenceler.
IDK modu nedir acaba?

Elodie
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Syndra <3 pişman olmazsın midde oyna

Uzman Üye
8 HİZMET YILI

xerath dediği gibi güzel gidiyor fakat yasuo e q exploit ayarını açma. eskiden script olmadan yapılıyordu bir oyun açığı sayesinde ama şimdi o açığı kapattıkları için şimdi sadece scriptle yapılıyor. direkt ban yersin

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
samira vayne ezreal kogmaw lucian xerath vitkor syndra sylas jayce irelia fiora

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
DUDE, the go to right now is akali, Heca, and Zed - Yuumi is always banne ddont bother LOL

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben samira denedim muazzam oluyor fakat ayarlarından execute hero seçeneğini kapatman gerek yoksa saniyede 1000 gold falan fırlatıyo hasar vuramıyorsun hem de sc olduğun kabak gibi belli oluyor

IDK modu nedir acaba?
jinxde ve caitlynda denedim config kuruyor otomatik mesela comboyu nasıl yapacağı farmları nasıl alacaği vs vs jinxde jinxbuddyi açarsan mesela normalde clearda q açmadan vuruyorsa q açıp vurup alır minyonları (kısacası özel config) belirli herolarda var diye biliyorum tam hepsini deneyimleyip oynamış değilim..
urfta hangi heroları önerirsiniz
çok zevk alayim diyorsan irelia oynayabilirsin skilleri 2 snde geldiği için baya etkili oluyor uçan kaçan bir hero olduğu içinde 1v5 yaparken urfta evade açabilirsin ancak off tank yapmanı öneririm mahvolmuştan sonra çivili ruh haşmetli vs almanı öneririm sürekli hasarin olacak ve tank olacaksın çok saçma bir şekilde 5 kişinin içinde dolaşıyorsun eğlenceli :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...