Sc ile güncel olarak mid Lane'de hangi karakterleri oynasak rahat lig kasabiliriz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhaba efem öncelikle sitede yeniyim sorumdan bir çok konu açılmış ama ben en güncel olarak sormak istedim ne olur kızmayın bana . İyi günler efem.

ihaveonechance
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kesinlikle önerim zed niye dersen combosunu çok iyi otutturuyor karşında fizz olursa scden dolayı bir tık sıkıntı çıkabilir ama önerim klasik zed ve yasuo.

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Kesinlikle önerim zed niye dersen combosunu çok iyi otutturuyor karşında fizz olursa scden dolayı bir tık sıkıntı çıkabilir ama önerim klasik zed ve yasuo.
Öncelikle açtığım konuya hoşgeldin efem önerdiğin herolar gerçekten şaheser iyi günler efem .

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Ahrinin e`sine bayılıyorum.
Rankın neydi efem?

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ihaveonechance
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
scde en ıyısı katarınadır bence onla gırersen kaybetmen zor oyun tasıma potansıyelı yuksek
Katarina biraz yavaş kalıyor skill use olarak, yakın karakter ve dürtmen için içine girmen gerek eğer skill ve bıçakların bitince ölme ihtimalin oluyor tabi karşındaki kişinin oynayış karakterine de bağlı olabilir.

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Aslın da katarina bu meta da güçlendi diye duydum arkadaştan krakenli build yap taşırsın falan diyordu ama kata da bir yerden sonra düşüyor dimi? Ondan yavaş kalıyor dedin kanımca.

ihaveonechance
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Aslın da katarina bu meta da güçlendi diye duydum arkadaştan krakenli build yap taşırsın falan diyordu ama kata da bir yerden sonra düşüyor dimi? Ondan yavaş kalıyor dedin kanımca.
Dediğim gibi ilk seviyelerde yavaş kalıyor ve pek anlamı kalmıyor alman için karşı oyuncunun biraz mal olması lazım.

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Dediğim gibi ilk seviyelerde yavaş kalıyor ve pek anlamı kalmıyor alman için karşı oyuncunun biraz mal olması lazım.
Yani ilk seviyelerde yavaş kalırsa oynamanın da bir mantığı da kalmıyor sonuç olarak kata almamak en iyisi doğru söyledin sana katılıyorum.

ihaveonechance
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yani ilk seviyelerde yavaş kalırsa oynamanın da bir mantığı da kalmıyor sonuç olarak kata almamak en iyisi doğru söyledin sana katılıyorum.
Evet zedin iyi olma sebebi late de kalırsa çok iyi seviye 3 ve seviye 6 savaşında da iyi sağlam hasar çıkartıyor.

ihaveonechance
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Senin rankın neydi acaba öğrenebilme şansım var mı efem?
Rank kasmıyorum ama girdiğim oyunlarda prem ile birlikte çok rahat oynuyoruz ve yüksek skorlara ulaşabiliyor, lee sin ile 44 kill aldığımı hatırlıyorum dün. Rank kasmak istiyorsan kendine bir jungle, bot veya sup duo bulabilirsin daha hızlı olur ama tr sunucusunda her şey değişiyor :3

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Zed ve ahri iyi diyor çoğu arkadaşlarım dene istersen .
Yorumladığın ve görüşünü bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.
Kesinlikle pren olduğu zaman lig kasmak hem eğlenceli hemde lpsi bol oluyor

Üye
3 HİZMET YILI
irelia baba çok op midde alıştıktan sonra

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Zed Yasuo Yone iyi seçim olabilir ustam birde manyaklık yapıp mide kogmaw alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...