Vex'i aramda denedim valla otur izle o derece ama farming nasıldır bilmiyorum soloq davex nasıl acaba bilen var mı beyler
Tristana (favorimdir master 230 lp ye kadar kasmıştım sadece mid tris ile )Merhaba efem öncelikle sitede yeniyim sorumdan bir çok konu açılmış ama ben en güncel olarak sormak istedim ne olur kızmayın bana. İyi günler efem.
net ahri veya midde adc de oynıyabilirsinbro nasıl onaylı olabilirim söyleyebilir misin
irelia çok iyi bence ayrıca uzakcıl şampiyonlar öneririm zed oynamadım hiç ama scyle güzel olabilir .Merhaba efem öncelikle sitede yeniyim sorumdan bir çok konu açılmış ama ben en güncel olarak sormak istedim ne olur kızmayın bana. İyi günler efem.
Xerath yavaş kalmaz mı?Sc çarı dediğin Xerathtır kog mawdır.
Kanka katarina al yoomu canbiçen ve scriptle zaten tekliyorsun thasildar ve mahvolmuş ta ç
Verdiğin öneriyi deniyecem teşekkürler efemKanka katarina al yoomu canbiçen ve scriptle zaten tekliyorsun thasildar ve mahvolmuş ta çek
Ahri cass viktor xerat önerimdir genelde mid kaldığında bunları oynuyorum
Cassi çok mana harcıyor diye biliyorum olur mu diyorsun?Ahri cass viktor xerat önerimdir genelde mid kaldığında bunları oynuyorum
Vay be faker abimiz xD hll iyi kasmışsın fresh hesap alırsam kasar mıyız?Tristana (favorimdir master 230 lp ye kadar kasmıştım sadece mid tris ile )
Ahri ( En iyi blind pick mid )
Viktor Syndra
Aaaa genelde öyle çok belli ediyor titrediğiniVex'i aramda denedim valla otur izle o derece ama farming nasıldır bilmiyorum soloq da
Post automatically merged:
xerath dene demişler ama lole yeni başlayanlar bile bilir xearth oynuyosan kesin scriptsin diye dikkat et oynuyacaksan ban riski %89
oyun başı safe oynuyorsun zaten dk 20 de açılıyor heroXerath yavaş kalmaz mı?
Verdiğin öneriyi deniyecem teşekkürler efem
Cassi çok mana harcıyor diye biliyorum olur mu diyorsun?
Vay be faker abimiz xD hll iyi kasmışsın fresh hesap alırsam kasar mıyız?
ryzeKesinlikle önerim zed niye dersen combosunu çok iyi otutturuyor karşında fizz olursa scden dolayı bir tık sıkıntı çıkabilir ama önerim klasik zed ve yasuo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?