Sc ile oynayıp Sc ye laf edenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Genel olarak yaşadığım durumdur.Sc kullanıyorsan karşıda da sc varsa polemiğe girmeden oyna geç neyin peşindesin dimi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
komik oluyor arada bende yapıyorum kendimde scriptim karşıdakide script sinirleniyormuş gibi yapıyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Ben sahşen kullanmiyorum ama mukemmel oynadigim icin bana cogu defa script diyenler oldu. Acaba sc olmayan birine denk mi geldinde boyle dusunuyorsun :)

Üye
2 HİZMET YILI
ben oynarken hep karsima hiyle gelıyor bızım takımdakı adamda hıyle olunca karsidaki hiyleyi kapa dıye yazıyor cok deyişik eglencelı oluyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ya bunlardan nefret ediyorum xerath almış sup taşıyo karşıdaki xeratha sövüyo çok gıcık oluyorum aşırı iğrenç bir şey

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kendisinden daha iyi sc kullanan birisine denk gelince genelde laf etmeye başlarlar.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ben sahşen kullanmiyorum ama mukemmel oynadigim icin bana cogu defa script diyenler oldu. Acaba sc olmayan birine denk mi geldinde boyle dusunuyorsun :)
Karşısında benim prem vardı oda sc di. Üstüne maç özetini izledik ordada yaptıkları dodgelar normal değil. Ben sc kullamıyorum zaten oynadığım çarlara uygun değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...