dikkat et sion direk ban yedirtebilir çünkü ultisi direk hedef alıyor ters yönde olsa bile ama çok zevkliSionu deneyeceğim cassiopeia zevkli oluyor, ayriyetten katarina da denenebilir o da zevkli
olabilir harbiscript kulanırken en eğlenceli herolar hangisi sizce
bence
1-sion
2-azir
3-yasuo
---------------------------------------------------------------------------
Edit By servous 17/06/2020 15.55
Üye rütbesindekiler yorum atmasın. Daha hileye erişemiyosunuz. O heronun eğlenceli olup olmadığını nerden biliyorsunuz?
bencedesyndra kesinlikle
tmolabilir harbi
qwewqeqw
Post automatically merged:
bencede
yorum kasmak için boş yorum yapmazsan sevinirimolabilir harbi
qwewqeqw
bencede
tm
anlaşılması benim için sıkıntı değil eğlenceli olsun yeterxerath , kalista bu herolarda çok anlaşılıyor kullanma
aga olaf ,zed,katarina bu 3 mükemmel bence hele hele olaf ya 3v1 atiyorum 3 levelde süper bişey tavsiye ederemMerhaba;
Yasuo zevkli oluyor tavsiye ederim fakat.Lee sin süper oluyor.
sion ve yasuo bankomdur benim Nettscript kulanırken en eğlenceli herolar hangisi sizce
bence
1-sion
2-azir
3-yasuo
---------------------------------------------------------------------------
Edit By servous 17/06/2020 15.55
Üye rütbesindekiler yorum atmasın. Daha hileye erişemiyosunuz. O heronun eğlenceli olup olmadığını nerden biliyorsunuz?
o zaman alacaksın kalista xerath vayne velkozz falan eğlencene bakacaksınanlaşılması benim için sıkıntı değil eğlenceli olsun yeter
kardeşim önceden kullanmış olamaz mı adam ?Üye rütbesindekiler yorum atmasın. Daha hileye erişemiyosunuz. O heronun eğlenceli olup olmadığını nerden biliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?