Onaylı Üye
hotfixle deniyecemde yemiyor ban riskini çoğaltır felan diyolarbende ban yemedim bu güne kadar sadece windsharpın son dönemlerinde denemek için farklı bir hesaptan girdiğimde ban yedim
hotfix kalmış sanırım öyle diiyorlar zamanında bende hotfixle oynadım ama ban yemedim de hotfix çalışıyor mu o konuda emin değilimhotfixle deniyecemde yemiyor ban riskini çoğaltır felan diyolar
şimdi denedim hotfixi çalışıyor oyundan atma gibi bir sorun yok dademin bi yabancı arkadaş açmıştı ama modlar sildi konuyu heralde buraya atarımda ban yemeyelim forumdanhotfix kalmış sanırım öyle diiyorlar zamanında bende hotfixle oynadım ama ban yemedim de hotfix çalışıyor mu o konuda emin değilim
özelden konuşalım istersen sıkıntıya girmeşimdi denedim hotfixi çalışıyor oyundan atma gibi bir sorun yok dademin bi yabancı arkadaş açmıştı ama modlar sildi konuyu heralde buraya atarımda ban yemeyelim forumdan
oyunu bi önceki yamada açar şuan lol 11 32 yamasına güncellendi ama şuanki sc 11 31 hotfix 11 32 yamadan 31 e geçiriyor sonuç olarakta sc çalışıyor bi yabancı ark paylaşmıştı dademin ordan indirmiştim ki buraya atsam bban yemyelim forumdanhotfix dediğin nedir dostum rica etsem kısaca anlatır mısın
Hocam hotfix link vs. varsa atabilir misiniz discorddan? MeinWein#4200 Çok mutlu olurum benim hesap zaten ban yemiş o yüzden hotfix kullanıp yeni hesabı hemen 1-2 lvl atlatmak istiyorum.şimdi denedim hotfixi çalışıyor oyundan atma gibi bir sorun yok dademin bi yabancı arkadaş açmıştı ama modlar sildi konuyu heralde buraya atarımda ban yemeyelim forumdan
güncellenmesi gerek herkeste aynı durumöncelıkle merhabalar ben hileyi açıyorum oyuna gırıyorum dırek atıyor guncelemedmi yoksa bendemı çalışmıyor yazarsanız sevınırım iyi ügünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?