- Konuyu başlatan
-
Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Alla alla ben 4 aydır oynuyorum ama sık sık degıl 2 gunde bir giriyoru sc ile20 tlye çektiğin hesap da ban yiyecek muhtemelen, daha bugün ban yedi benimkisi bottan dolayı
vardı zaten up geliyor işteÇıksada hesap kassak bir an önce
nereden duyum aldın acabayeni script geliyor lazy kullanılmıcak artık
memoryhacker dc sinde .d?nereden duyum aldın acaba
vallaha bugün gelse keşke diycem ama zor gibi duruyor clash a katılamıycaz mecburyeni script geliyor lazy kullanılmıcak artık
kanka sen bunu nerden duyduncarsamba sabah kalktığında görüceksin bro scripti
Post automatically merged:
açıklandı
3 aydır falan kullanıyorum ban yemedim daha birden fazla hesapta kullandım ban yemedim öyle söyliyeyimban yeme durumu nasıl yani yediğiniz oluyormu oluyor ise report dan kaynaklımı
valla okadar uzun süre olduki hala banlanmadım temiz 2 3 ay varben 4 aydır yemedim
sakin kral sordum sadece
evet
20 tl ye almana gerek yok gamesatis'da 11.50 ile 15.50 tl arasında 55k mavi özlü hesap satışları mevcut ben yaklaşık 10 tane falan aldım daha bir sıkıntı yaşamadım.Ne zaman güncellenir belli olmaz ama benim hesap 1 2 saat önce banlanmış 3. parti yazılımdan. 1 ay kadar kullandım. Umarım ban dalgası ile herkes patlamazArtık 20 tl'ye yeni hesap çekeceğiz . Var mı başka ban yiyen?
sen nerden biliyon kanka ?2-3 güne gelir bence zaten şuan tüm ayarlar hazır gibi bir tek kontrol edilmesi gerekiyor 140champin
guncellemenın baslangıcınden 3 4 gun ıcınde guncellenırHiç belli olmaz ne zaman güncelleneceği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?