kanka fazla belli edersen yiyosun bi zamandan sonra dikkat etYok be ban yemessin ben belli ederek oynuyorum genellikle scsin repsin tarzı şeyler diyolar daha ban yemedim takma o kadar
Son 4-5 Oyunumda bütün takım bana sc diyor ve reportlayacaklarını söylüyorlar ama şuana kadar ban yemedim. Dikkatli olmak gerekiyor.ben gold eloda midde irelia karşıdada zed vardı adam script bende scriptim zedin sc olduğu çok belliydi ben birşey demedim ama onu lanede bitirdiğim için ağlayıp repleyecem sc sin falan dedi ban falan yermiyim
yemezsin benceben gold eloda midde irelia karşıdada zed vardı adam script bende scriptim zedin sc olduğu çok belliydi ben birşey demedim ama onu lanede bitirdiğim için ağlayıp repleyecem sc sin falan dedi ban falan yermiyim
ban yeme ihtimakin olabilir ama böyle durumlarda yemessin yaben gold eloda midde irelia karşıdada zed vardı adam script bende scriptim zedin sc olduğu çok belliydi ben birşey demedim ama onu lanede bitirdiğim için ağlayıp repleyecem sc sin falan dedi ban falan yermiyim (adamın söylediğine göre adam combo atınca ewade buga giriyomuş biraz boş yapdı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?