Şu anda hiçbir şekilde hile yüklü değil bilgisayarımda. Şöyle anlatayım mesela kar98 im var uzakta yerde yatmış bekliyorsun seni farkettim. Scope açıyorum 8x ama üzerine getiremiyorum sağa sola oynamıyor mouse. Sonra giriyorum inventory e scope u çıkarıp takıyorum. DüzeliyorNormal şartlarda öyle bir şey başa gelmez ama aimbot kullanıyorsa bot ayarlarından olabilir. Biraz detay verir misin?
tamamen alakasızbilgisyaarın işlemcisi ile alakalı oldugunu düşünüyorum perfprmans kaynaklı yani
Hocam donma falan değil sağa sola oynamıyor kitleniyor. Sonra scope u kapatıyorum. Dediklerimi yapıyorum kendine geliyor anında. Ne yazdığımı kimse okumuyor mu acaba??öyle bir sorun başıma hiç gelmedi ama işlemcinle falan alakalı olabilir bomba patlayınca falanda donma yaşıyorsan eğer
Hile neredeyse 1-2 senedir hiç yüklemedim hocamfov ekranın açısı oluyor ama hile de kilitlenme açısı oluyor eskiden hileler de gözüküyordu fov un yuvarlağı onun içine girdi mi cross adama kilitleniyordu direk ne kadar büyük olursa o yuvarlak o kadar çabuk kilitleniyor
Bunlar onaylı üyeliğe kasıyorlarkanka işlemciyle aim kitlenmesi ne alaka ben anlamadım
Büyük sevaba girersin hocamKardeşim bunla alakalı bi video var bulup atcam
Hocam zoom olayında oluyor bu dediğim hani sağ tuşla açıyoruz ya scope u. Öbür türlü sorun yok sağa sola hareket edebiliyorum. Son zamanlarda kilitlenme scope yokken de olmaya başladı yani red dot falan takılı değilkenMerhaba
Scope ayarlarınla alakası olsa 10 maçtan birinde olmaz
İşlemci ile alakası yok bence
Şöyle birşey olabilir mi ?
Belki o takılan maçlar da elin belki bi tuşa veya bi ayar tuşu bende bilmiyorum dokunuyo olabilir misin ?
scope dan çıktığın zaman da adamın olduğu tarafa gidiyor mu silah ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?