Ultra Üye
dostum kaldıramazsın bu şekilde çizimleri olanlar kaldırılmıyor şansına küs + olarak güvenmiyorsan bitir gitsinEkli dosyayı görüntüle 91398
1. siradaki numarayi nasil bulabilirim yardimci olabilirmisiniz kiz arkadasimi rahatsiz ediyordu engellemesini soyledim engelledi ama icim rahat olmadi istedim karaladi cünkü o cocugun icinden gececegimi biliyor o yüzden boyle bir sey yapti . O 1. siradakini bulabilirseniz cokk sevinirim teşekkürler
dostum kaldıramazsın bu şekilde çizimleri olanlar kaldırılmıyor şansına küs + olarak güvenmiyorsan bitir gitsin
Bulabilirim ama gerek yok kanka böyle işlerle uğraşma kıza güveniyorsan sal güvenmiyorsan yol ver gitsin
güveniyorumda sinir oldum sevgilim var diyor demesine rağmen hala yavsiyor ya sinirime gitti cocuk o yüzden istiyorum yoksa niye isteyim. yapabilen varsa ozelden atarsa cok sevinirim be gardeşcok zor ihtimal kaldırman,ayrıca kıza güvenin yoksa o ilişkiyi de bitir.
dostum yapmak İM KAN SIZ çünkü bu tür kalem ile karalamaları yapamazsın ancak rakamları benzeterek tahmin edebilirsingüveniyorumda sinir oldum sevgilim var diyor demesine rağmen hala yavsiyor ya sinirime gitti cocuk o yüzden istiyorum yoksa niye isteyim. yapabilen varsa ozelden atarsa cok sevinirim be gardeş
onada yardim edermisin dicem cünkü cok cıkti bütün hepsine yazdim birde sen soylesen :Cdostum yapmak İM KAN SIZ çünkü bu tür kalem ile karalamaları yapamazsın ancak rakamları benzeterek tahmin edebilirsin
onada yardim edermisin dicem cünkü cok cıkti bütün hepsine yazdim birde sen soylesen :C
sağolsondan 4. 5 sondan 2. 3 kanka onun dışında hiç bir şey göremiyorum ŞWAKDLŞWADK
Kanka yanlış anlama ama sen varken kendisine yürüyen biriyle konuşması bile acınası bi durum. Kıza güvenmiyorsan tavsiyem kendini yıpratma. Bu ilişki biçimleri sinirini çok bozar. Daha önce yaşadığımdan biliyorum.güveniyorumda sinir oldum sevgilim var diyor demesine rağmen hala yavsiyor ya sinirime gitti cocuk o yüzden istiyorum yoksa niye isteyim. yapabilen varsa ozelden atarsa cok sevinirim be gardeş
kiz konusmamis bile normal konusuyor yavsadigini anlayinca sevgilim var dedi he bende kiskancim bana soyledi engelle askim dedim engelledi itinayla sevgilim var ve küfür ederekte soylüyor bunu ama cocuk anlamiyor basiyor ben erkeklerle konusmasini bir sey demiyorum yavsiyorlarsa gerekeni yapiyor ama birazda ben bezdireyim o cocugu gorsün bakim tilt etti cünküKanka yanlış anlama ama sen varken kendisine yürüyen biriyle konuşması bile acınası bi durum. Kıza güvenmiyorsan tavsiyem kendini yıpratma. Bu ilişki biçimleri sinirini çok bozar. Daha önce yaşadığımdan biliyorum.
kanka uğraşma gerçekten değmiyor boşversağolbende sondan 4. ye 9 dedim 5 de denerim
Pmden yazdım kankam.kiz konusmamis bile normal konusuyor yavsadigini anlayinca sevgilim var dedi he bende kiskancim bana soyledi engelle askim dedim engelledi itinayla sevgilim var ve küfür ederekte soylüyor bunu ama cocuk anlamiyor basiyor ben erkeklerle konusmasini bir sey demiyorum yavsiyorlarsa gerekeni yapiyor ama birazda ben bezdireyim o cocugu gorsün bakim tilt etti cünkü
Ekli dosyayı görüntüle 91398
1. siradaki numarayi nasil bulabilirim yardimci olabilirmisiniz kiz arkadasimi rahatsiz ediyordu engellemesini soyledim engelledi ama icim rahat olmadi istedim karaladi cünkü o cocugun icinden gececegimi biliyor o yüzden boyle bir sey yapti . O 1. siradakini bulabilirseniz cokk sevinirim teşekkürler
Adobe ile cok zor dostum resmi kontrast ayarı yapılsada kirmızı renkle cizilmişanladim 1 tane adobe photoshop ile kalkar ama yok iste bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?