- Yasaklandı
-
Kapattım Şimdi Yinede OlmuyorWindows defender açık mı?
DeneyeceğimDostum temp dosyasını temizleyip chrome dahil her şeyi kapat yeniden aç bende öyle düzeliyor sorun
BekliyorumDeneyeceğim
Hiçbir İşe Yaramadı ?Dostum temp dosyasını temizleyip chrome dahil her şeyi kapat yeniden aç bende öyle düzeliyor sorun
aynı sorun bendede var, temp dosyasını temizleden kastın windows taki temp dosyasını silmek mi ?Dostum temp dosyasını temizleyip chrome dahil her şeyi kapat yeniden aç bende öyle düzeliyor sorun
Wİndows+r tuşuna bas çalıştırı aç oraya %temp% yazıp o klasörü temizlemeni kastediyorumaynı sorun bendede var, temp dosyasını temizleden kastın windows taki temp dosyasını silmek mi ?
Hayırvürıs progları acıkmıı _
yaptımWİndows+r tuşuna bas çalıştırı aç oraya %temp% yazıp o klasörü temizlemeni kastediyorum
Hayır
Post automatically merged:
yaptım olmuyor
Peki loaderi silip yeniden yüklemeyi denedin mi ?Hiçbir İşe Yaramadı ?
denedim olmuyorPeki loaderi silip yeniden yüklemeyi denedin mi ?
Bununla ilgili birsürü konu var yorum yapmadan araştırabilirsin az önce konu açtım bununla ilgili max 1 saat içinde olursun gereksiz yorumlar silinirArkadaşlar 50 mesajı geçtikten nezaman sonra onaylı üye oldunuz ?
nerden bakılıyorselek1907 kankam windows sürümün hangi versiyonda?
Bu sana dediklerimin hepsini kendim yapıyor oluyor ama senin sorununu anlamadım biraz daha araştıracğaımdenedim olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?