Yani farklı gmaillerdemi olucak hesaplarMerhaba bundan 1.5-2 yıl önceki tecrübelerime dayanarak script'den 1 ayda 4 hesap permalattım.Yani demem o ki kaçarın yok kolay kolay , ek olarak perma ban diye birşey yok ancak şöyle bir şey başıma geldi xxx@mail.com adresime ait tüm hesaplarım 1 hafta sonrasında banlandı aylar sonra o hesap üzerine açtığım tüm hesaplar artık teker teker permalanmaya başladı bilginiz olsun tedbirinizi ona göre alın.İyi forumlar dilerim.
Perma ban kalkma ihtimali var mı kaldırabiilirmiyizMerhaba bundan 1.5-2 yıl önceki tecrübelerime dayanarak script'den 1 ayda 4 hesap permalattım.Yani demem o ki kaçarın yok kolay kolay , ek olarak perma ban diye birşey yok ancak şöyle bir şey başıma geldi xxx@mail.com adresime ait tüm hesaplarım 1 hafta sonrasında banlandı aylar sonra o hesap üzerine açtığım tüm hesaplar artık teker teker permalanmaya başladı bilginiz olsun tedbirinizi ona göre alın.İyi forumlar dilerim.
aynı mailden bir çok hesap açılıyor mu? ayrıca ban yiyen hesabının mailinden de yeni hesap açmazsın xdMerhaba bundan 1.5-2 yıl önceki tecrübelerime dayanarak script'den 1 ayda 4 hesap permalattım.Yani demem o ki kaçarın yok kolay kolay , ek olarak perma ban diye birşey yok ancak şöyle bir şey başıma geldi xxx@mail.com adresime ait tüm hesaplarım 1 hafta sonrasında banlandı aylar sonra o hesap üzerine açtığım tüm hesaplar artık teker teker permalanmaya başladı bilginiz olsun tedbirinizi ona göre alın.İyi forumlar dilerim.
bilgilendirdiğin için teşekkür ederizYani farklı gmaillerdemi olucak hesaplar
Post automatically merged:
Perma ban kalkma ihtimali var mı kaldırabiilirmiyiz
merak ettimde sormak istedigim birşey var oto skill atma özelligini kullanmayıp zoom hilesi gibi hileleri kullanırsak da ban yeme riskimiz varmı indirmeme az kaldı da tedbirimi alayım bu arada cevap verirsen tesekkürlerMerhaba bundan 1.5-2 yıl önceki tecrübelerime dayanarak script'den 1 ayda 4 hesap permalattım.Yani demem o ki kaçarın yok kolay kolay , ek olarak perma ban diye birşey yok ancak şöyle bir şey başıma geldi xxx@mail.com adresime ait tüm hesaplarım 1 hafta sonrasında banlandı aylar sonra o hesap üzerine açtığım tüm hesaplar artık teker teker permalanmaya başladı bilginiz olsun tedbirinizi ona göre alın.İyi forumlar dilerim.
Şöyle izah edeyim.Ana e posta adresime diğer hesaplarımı geçirdiğimde onlarada perma ban attılar ve sırf 4 hesaptan 3 ünde en az +200 skin full hesaplardı.Yazık oldu o kadar paraya vs. ama bu saatten sonra alacağım zevke bakarım.Script'i indirir indirmez bot draven main hade eywaynı mailden bir çok hesap açılıyor mu? ayrıca ban yiyen hesabının mailinden de yeni hesap açmazsın xd
Mümkünse farklı maillerde olsun ve perma ban kalkmaz perma demek süresiz demek.Yani farklı gmaillerdemi olucak hesaplar
hesap çalındı süsü verirsen kaldırıyorlarYani farklı gmaillerdemi olucak hesaplar
aynen bir mailden fazla hesap açılıyor ama sınırı varmı bilmiyorumaynı mailden bir çok hesap açılıyor mu? ayrıca ban yiyen hesabının mailinden de yeni hesap açmazsın xd
Üst liglerde ertesi günü görmeden ban yersin en iyi şekilde 5.günde indirirler.Alt ligde o kadar anlaşılmaz.Yani alt liglerde sıkıntı yok ama üstlerde var
Yok onun yeme riski mevcut değil.biz pre girsek fake hesapla ana hesapları boostlasak ana hesabımızda ban yermi acaba?
Zoom hilesinden kolay kolay yemezsin zoom hilesinin hiç bir işlevide yok zaten oyunda.Ancak kite vs. olayında doğrudan kendini ele verirsin.merak ettimde sormak istedigim birşey var oto skill atma özelligini kullanmayıp zoom hilesi gibi hileleri kullanırsak da ban yeme riskimiz varmı indirmeme az kaldı da tedbirimi alayım bu arada cevap verirsen tesekkürler
Onuda 3 ana hesabıma denedim 3 ündede kaldırmadılarhesap çalındı süsü verirsen kaldırıyorlar
Bir maile 2.bir hesap açılmaz.Ancak script kullandığın hesabın mail adresine ilerleyen zamanda hesap aktarırsan doğrudan banlıyorlar.aynen bir mailden fazla hesap açılıyor ama sınırı varmı bilmiyorum
Sürekli devamlılığı görsünler senide o listeye alırlar diye düşünüyorum bunlar benin 2 yıllık başımdan geçen tecrübelerimi dile getirip sizi bilgilendirmek amacıyla açtım bu konuyu.reis ben kullandım aynı gmail.den 4 tane hesap kullandım ve 1 tanesi banlandı sadece öbürleri hala duruyor
eğer aynı mailse banlanırbiz pre girsek fake hesapla ana hesapları boostlasak ana hesabımızda ban yermi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?