Onaylı Üye
İşte istediğim zihniyet bu aynen bende 1 yıl aradan sonra tekrar bu yüzden script ile eğlenmek kafa dağıtmak için tekrar başladım loleeğlence amaçlı oynıcaksın ya script le bence
Post automatically merged:
en iyisi eğlence amaçlı denemek gibi yada cok dikkatli bir şekilde rush xd
ben de öyle yapmak istiyorum da 50 yorum yapmadımİşte istediğim zihniyet bu aynen bende 1 yıl aradan sonra tekrar bu yüzden script ile eğlenmek kafa dağıtmak için tekrar başladım loleyani scripti indirdiğim an eğlencemize bakalım no tilt no flame sadece hard core Draven
Eğer anlaşılırsa o hesabın hileden değil de eloboosttan yerbiz pre girsek fake hesapla ana hesapları boostlasak ana hesabımızda ban yermi acaba?
bence hiç kasmayın abi ban yerse pişman olursunuz he ben kasıcam dersende eğlence için yapıcaksı en rahatıEğer anlaşılırsa o hesabın hileden değil de eloboosttan yer
Ben arkadaşımla eğlenmek için hile kullanıyorum lig gibi sıkıntılarım yokbence hiç kasmayın abi ban yerse pişman olursunuz he ben kasıcam dersende eğlence için yapıcaksı en rahatı
50 yorum yapmamışsın nasıl indirdin ?Ben arkadaşımla eğlenmek için hile kullanıyorum lig gibi sıkıntılarım yokinsanların oyununu bozuyorum belki ama :/ kendi zevkin sonuç olarak
Bir tane daha memory hackers hesabım var o seçkin üye ordan yaptımriske girmeyin abi eğlence için yapın şu hileyi ciddi ciddi yapınca ban yiyin ce koyuyor insana
50 yorum yapmamışsın nasıl indirdin ?
benim içinde yapabilir miyiz xdBir tane daha memory hackers hesabım var o seçkin üye ordan yaptım
sıkıntı o zman dikkatli kullanınca ban yemesek keşke .dSistemsel olarak atyıldığı için her türlü ban atıyolar
benim içinde yapabilir miyiz xd
Hesap paylaşımına girmiş olur o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?