Riot dream
Ban konusunda Riot Games adım adım ilerledi. Report sistemi değişti. Bir dönem ciddi hukuksal bir çözüm arayışına girdi. Çok fazla script platformları ve kullanan sihirdar sayısı arttı. 1 tane Zeytin çekirdeğini yuttuğunda belki hissetmezsin ama 10 20 tane olunca yutunca yutamazsın
böyle düşünmek lazım, şuan report sistemide biraz böyle işliyor. Paylaşılan video'da bahsedilmiş. Belki daha önce banlanmış kişilerin yapay zeka öncelik tanıyarak daha hızlı ban yemelerini sağlıyordu bilemiyorum birçok olasılık var. Log kayıtlarından ban atılıyor. Belli et ya da etme Log kayıtlarına bakıldığında script inject olduğunu sistem görüyor
Bu onu kullanmış ya da kullanmamış gibi personal yorumda bulunmaz yapay zeka, yapacağı en büyük presonal think senin yediğin report sayısı
Kişisel düşünmez sistem o yüzden mutlaka teknik konular ve script platformlarının yazılımsal konuları önem teşkil ediyor. Biliyorsunuz private platformlar ve bypass servisleri mevcut bunlar ban yememenizi sağlıyor. Bu da bir sisteminin olduğunun kanıtıdır. Lazsharp mesala dese ki aylık şu kadar bir ücret karşılığında private hizmet sağlıyorum. O zaman gönül rahatlığı ile script oynıyabilirsin ama mevcut şuan ki durum ile script kullanıyorsan eğlenme amaçlı ya da bir arkadaşınla lig kasmaya çalış. Hangi amaçla script kullanıldığı önemli bence.