Onaylı Üye
kardeşim henüz beta sürümü olduğu için bilgisi olan fazla insan olcağını sanmıyorum Lazysharp kullan temiz temiz .Aga şu betanın menüsü bakın betayı diyorum detaylı anlatan varmı ya da forumda yazan videosunu çeken vs söylüyebilirmisiniz hangi tuş ne işe yarıyor?
Hali hazırda ladysharp var ve beta sürümü olduğu için pek bir şey bulamazsın tam aktif bir şekilde geldiği zaman çekilir videosu.iyi forumlar.Aga şu betanın menüsü bakın betayı diyorum detaylı anlatan varmı ya da forumda yazan videosunu çeken vs söylüyebilirmisiniz hangi tuş ne işe yarıyor?
Hayır bro 50 mesaj ve üyeliğinin üstünden 2 gün geçmesi gerekiyorkullanmayı isterim bende açıkcası
Post automatically merged:
acaba seçkin üye omak için sürekli mesaj mı yazmak lazım
yanlışın var o dediğin onaylı üye şartıHayır bro 50 mesaj ve üyeliğinin üstünden 2 gün geçmesi gerekiyor
lazysharp indirAga şu betanın menüsü bakın betayı diyorum detaylı anlatan varmı ya da forumda yazan videosunu çeken vs söylüyebilirmisiniz hangi tuş ne işe yarıyor?
evet 300 mesaj atacaksın diye biliyorumkullanmayı isterim bende açıkcası
acaba seçkin üye omak için sürekli mesaj mı yazmak lazım
Sen ne yaptın dostum yapabildin mi?yanlışın var o dediğin onaylı üye şartı
bilgisi olan bulamazsın bence bi adminlere sorAga şu betanın menüsü bakın betayı diyorum detaylı anlatan varmı ya da forumda yazan videosunu çeken vs söylüyebilirmisiniz hangi tuş ne işe yarıyor?
bilen yoktur adminlere sorAga şu betanın menüsü bakın betayı diyorum detaylı anlatan varmı ya da forumda yazan videosunu çeken vs söylüyebilirmisiniz hangi tuş ne işe yarıyor?
yok ya hala aynı şekilde. Win10 kuruyorum bir de öyle deneyeceğim.Sen ne yaptın dostum yapabildin mi?
sc yi yapan kim ki ona yazsam ?Sen ne yaptın dostum yapabildin mi?
yok ya hala aynı şekilde. Win10 kuruyorum bir de öyle deneyeceğim.
sc yi yapan kim ki ona yazsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?