11 Tem 2020 #1 Elgoser Süper Üye Katılım 17 Haz 2020 Mesajlar 665 Çözümler 4 Tepki puanı 64 Ödüller 7 5 HİZMET YILI Merhaba bilgisayara format attım ve script çalışmamaya başladı 2. cmd açılmıyor ve ilk cmd de bir sürü yazı çıkıyor nasıl düzeleceğini bilen var mı? Moderatörün son düzenlenenleri: 13 Nis 2022
Merhaba bilgisayara format attım ve script çalışmamaya başladı 2. cmd açılmıyor ve ilk cmd de bir sürü yazı çıkıyor nasıl düzeleceğini bilen var mı?
Çözüm A A ataberkizm 12 Tem 2020 adblocku kapatıp ve vpn indirerek dene. Eklenti olan değil direkt pcye indirebildiğin vpn. hileyi açtıktan sonra vpni kapat
adblocku kapatıp ve vpn indirerek dene. Eklenti olan değil direkt pcye indirebildiğin vpn. hileyi açtıktan sonra vpni kapat
11 Tem 2020 #2 RedStrawberry Efsane Üye Katılım 26 Şub 2020 Mesajlar 5,575 Çözümler 209 Tepki puanı 3,360 Ödüller 15 6 HİZMET YILI vpn açıp öyle dene hocam Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Tem 2020 #3 Twichery Harbringer Seçkin Üye Katılım 11 Mar 2020 Mesajlar 332 Çözümler 1 Tepki puanı 80 Ödüller 5 Yaş 35 6 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap buraya indir yapıştır dostum. Oyla 0 Olumsuz oyla
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap buraya indir yapıştır dostum.
11 Tem 2020 Konuyu başlatan #4 Elgoser Süper Üye Katılım 17 Haz 2020 Mesajlar 665 Çözümler 4 Tepki puanı 64 Ödüller 7 5 HİZMET YILI Twichery' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ekli dosyayı görüntüle 48278Ekli dosyayı görüntüle 48279Ekli dosyayı görüntüle 48280 buraya indir yapıştır dostum. Genişletmek için tıklayın ... C de böyle bir klasör olmaması dışında her şey normal NightWare' Alıntı: vpn açıp öyle dene hocam Genişletmek için tıklayın ... Eskiden vpn siz çalışıyordu neden böyle bir şey oldu ki bir şeyi eksik falan mı yükledim acaba Post automatically merged: 11 Tem 2020 Ah senkronizasyon açık olduğu için adblock da otomatik olarak açılmış sorunu buldum yine de teşekkür ederim Son düzenleme: 11 Tem 2020 Oyla 0 Olumsuz oyla
Twichery' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ekli dosyayı görüntüle 48278Ekli dosyayı görüntüle 48279Ekli dosyayı görüntüle 48280 buraya indir yapıştır dostum. Genişletmek için tıklayın ... C de böyle bir klasör olmaması dışında her şey normal NightWare' Alıntı: vpn açıp öyle dene hocam Genişletmek için tıklayın ... Eskiden vpn siz çalışıyordu neden böyle bir şey oldu ki bir şeyi eksik falan mı yükledim acaba Post automatically merged: 11 Tem 2020 Ah senkronizasyon açık olduğu için adblock da otomatik olarak açılmış sorunu buldum yine de teşekkür ederim
12 Tem 2020 #5 Seedy S Space Seçkin Üye Katılım 19 Şub 2017 Mesajlar 304 Çözümler 13 Tepki puanı 6 Ödüller 5 9 HİZMET YILI Bu problemi bir arkadaş yaşıyordu onda da Adblock var bari konuyu kopyalayıp ona atayım oda çözssün herkes için başarılı ve çözümsel bir konu olmuş başarılı ve yardımcı olduğun için teşşekkürler hocam iyi geceler.. Oyla 0 Olumsuz oyla
Bu problemi bir arkadaş yaşıyordu onda da Adblock var bari konuyu kopyalayıp ona atayım oda çözssün herkes için başarılı ve çözümsel bir konu olmuş başarılı ve yardımcı olduğun için teşşekkürler hocam iyi geceler..
12 Tem 2020 #6 ataberkizm A Onaylı Üye Katılım 11 Tem 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 26 5 HİZMET YILI adblocku kapatıp ve vpn indirerek dene. Eklenti olan değil direkt pcye indirebildiğin vpn. hileyi açtıktan sonra vpni kapat Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
adblocku kapatıp ve vpn indirerek dene. Eklenti olan değil direkt pcye indirebildiğin vpn. hileyi açtıktan sonra vpni kapat