Uzman Üye
Arkadaşın diğer kişilerden ziyade stream yapacaksa ondan bir sıkıntısı olabilir diye düşünüyorum.O yazıyı oyundaki diğer kişiler görmüyo diye biliyorum endişelenmene gerek yok
Scrip ile stream zaten her türlü anlaşılır görünür olan herşeyi kaptıcaksan zaten sc nin bir anlamı kalmaz ve nickin gözüktüğü için çok basit şekilde ban yerArkadaşın diğer kişilerden ziyade stream yapacaksa ondan bir sıkıntısı olabilir diye düşünüyorum.
Bence yanlış düşünüyorsun. Çünkü hilede stream modu var. Obs'den mouse imlecini kaldırıp fake clickleri açınca sorun olmuyor. Drawlar kapalı, fake click atıyor, izleyen herkesde sen yaptın sanıyor. Artık sıkıntı olan Allah'la senin aranda olan o kadar insanı kandırmacaScrip ile stream zaten her türlü anlaşılır görünür olan herşeyi kaptıcaksan zaten sc nin bir anlamı kalmaz ve nickin gözüktüğü için çok basit şekilde ban yer
scriptde stream mod varScrip ile stream zaten her türlü anlaşılır görünür olan herşeyi kaptıcaksan zaten sc nin bir anlamı kalmaz ve nickin gözüktüğü için çok basit şekilde ban yer
Bence yanlış düşünüyorsun. Çünkü hilede stream modu var. Obs'den mouse imlecini kaldırıp fake clickleri açınca sorun olmuyor. Drawlar kapalı, fake click atıyor, izleyen herkesde sen yaptın sanıyor. Artık sıkıntı olan Allah'la senin aranda olan o kadar insanı kandırmaca
Rica ederim ne demek. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp nede olsabunu bilmiyodum işte öğrendiğim iyi oldu sağol
Arkadaş yayın yapmak istiyor büyük ihtimal o yazıda ifşalar diye düşünüyor. Yani zararı olur ona bencetüm hilelerde vardır o yazızararıda olmaz kaarıda olmaz sana merak etme
Chatte o yazı çıkınca yayın ekranında da gözüküyor diye biliyorum.ceylan3234 hayır zararı olmuyor yanlış biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?