Onaylı Üye
katarina için bence otomatik yetenekleri kapatabilirsin sadece dodge da işini görür yoksa 5 kişinin arasına girip ölüyorsunarakdaşlar scirpte kombo için özellikle delay ayarlarını dşüürsem bir sıkıntı çıkarırmı komboyu daha hızlımı yapar yoksa hata veririmi?
veya katarina çin ek bir özellik varmı şunu yap dediğinz
aynen öyle katarinada 5 kişinin arasına atlıyorkatarina için bence otomatik yetenekleri kapatabilirsin sadece dodge da işini görür yoksa 5 kişinin arasına girip ölüyorsun
yepaynen öyle katarinada 5 kişinin arasına atlıyor
kardeşim güvenlik duvarın kapalı olduğundan emin ol C++ programların yüklü mü onları kontrol et sonra tekrar deneSitedeki LazySharp ta YÜKLE basınca otomatik kapanıyor çözümü bilen varmı arkadaşlar niye destek bulamıyorum
bence pek oraya elini kolunu sürme bozarsın geri dönüşü olurmu bilmemarakdaşlar scirpte kombo için özellikle delay ayarlarını dşüürsem bir sıkıntı çıkarırmı komboyu daha hızlımı yapar yoksa hata veririmi?
veya katarina çin ek bir özellik varmı şunu yap dediğinz
katarina için bence otomatik yetenekleri kapatabilirsin sadece dodge da işini görür yoksa 5 kişinin arasına girip ölüyorsun
kardeşim vpn varsa kaldır dikre c++ sonra netfremwork falan ykllü olsun güvenlik duvarından tam zamanlı kourmayı da kapathocam benım sitedeki hileye YÜKLE basıyorum açılıp kapanıyor ne yapmam lazım ?
mainsen niye scriptle oynuyon :dsen merak etme katarina mainim :d sc de bir kaç ayar yaptım tf de quadra atıom enkötü ya ölüom yada yaşıyorum heroya hakimim
Post automatically merged:
kardeşim vpn varsa kaldır dikre c++ sonra netfremwork falan ykllü olsun güvenlik duvarından tam zamanlı kourmayı da kapat
can sıkıntısı sarıyor .D yemek yerken çok yi oluyormainsen niye scriptle oynuyon :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?