Onaylı Üye
forumda @Adc Main 'in configi var çok iyi onu kullan.arkadaşlar adc mainim ve adc için config öneriniz varmı draven kog cait samira tarzı herolar ile oynuyorum ama dün girdim dodge atarken farm arkası falan atmaya çalışıyor önünde biri varken vb birde kombo yaparken adam vurmuyor içine kadar yürüyüp vuruyor fps göstergesi vb açık configden dolayımı yardımcı olursanız sevinirim.
Dedigim gibi configi bozmuş olabilirsin hile şuanda aktif durumdaarkadaşlar adc mainim ve adc için config öneriniz varmı draven kog cait samira tarzı herolar ile oynuyorum ama dün girdim dodge atarken farm arkası falan atmaya çalışıyor önünde biri varken vb birde kombo yaparken adam vurmuyor içine kadar yürüyüp vuruyor fps göstergesi vb açık configden dolayımı yardımcı olursanız sevinirim.
ctrl f sol shift tusuna basarak orbwalkerdan ayarlayabilirsinarkadaşlar adc mainim ve adc için config öneriniz varmı draven kog cait samira tarzı herolar ile oynuyorum ama dün girdim dodge atarken farm arkası falan atmaya çalışıyor önünde biri varken vb birde kombo yaparken adam vurmuyor içine kadar yürüyüp vuruyor fps göstergesi vb açık configden dolayımı yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?