10 Şub 2024 #1 meyloysge Kendin ol Zaten herkes alındı Uzman Üye Katılım 22 Tem 2023 Mesajlar 284 Tepki puanı 18 Ödüller 2 Sosyal 2 HİZMET YILI Arkdaşlar bildiğiniz üzere script ingilizce sadece belirli şeyeri biliyoruz acaba daha detaylı kapsamlı bir videosu veya bir metin açıklaması varmı bende yapmak istiyorum ve baya uğraşmak istiyorum bütün karakterleri yapmak istiyorum
Arkdaşlar bildiğiniz üzere script ingilizce sadece belirli şeyeri biliyoruz acaba daha detaylı kapsamlı bir videosu veya bir metin açıklaması varmı bende yapmak istiyorum ve baya uğraşmak istiyorum bütün karakterleri yapmak istiyorum
10 Şub 2024 #2 Muhammedov M Üye Katılım 12 Ara 2023 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 26 2 HİZMET YILI youtubede yapımı hakkında videolar var biraz yazılım bilgisine sahip olduğun zaman sadece lolde değil başka oyunlarda da script yazabilirsin
youtubede yapımı hakkında videolar var biraz yazılım bilgisine sahip olduğun zaman sadece lolde değil başka oyunlarda da script yazabilirsin
10 Şub 2024 #3 xsersezx Seçkin Üye Katılım 27 Şub 2022 Mesajlar 301 Tepki puanı 5 Ödüller 4 Yaş 24 4 HİZMET YILI aga puddıng cfg var onu ındır onun uzerınde oynamalarını yap onerırım cogu sampıyonu degıstırmek bıle ıstemıyceksın mukemmel
aga puddıng cfg var onu ındır onun uzerınde oynamalarını yap onerırım cogu sampıyonu degıstırmek bıle ıstemıyceksın mukemmel
10 Şub 2024 #4 Muhammedov M Üye Katılım 12 Ara 2023 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 26 2 HİZMET YILI xsersezx' Alıntı: aga puddıng cfg var onu ındır onun uzerınde oynamalarını yap onerırım cogu sampıyonu degıstırmek bıle ıstemıyceksın mukemmel Genişletmek için tıklayın ... configler nedir ne işe yarıyor biraz bilgi verebilirmisin
xsersezx' Alıntı: aga puddıng cfg var onu ındır onun uzerınde oynamalarını yap onerırım cogu sampıyonu degıstırmek bıle ıstemıyceksın mukemmel Genişletmek için tıklayın ... configler nedir ne işe yarıyor biraz bilgi verebilirmisin
10 Şub 2024 #5 JERİY PUBG MOBİLE Seçkin Üye Katılım 18 Tem 2022 Mesajlar 302 Tepki puanı 8 Ödüller 2 Yaş 25 3 HİZMET YILI bende arastırıyorum blurusam bilgi veririm
10 Şub 2024 #6 Muhammedov M Üye Katılım 12 Ara 2023 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 26 2 HİZMET YILI JERİY PUBG MOBİLE' Alıntı: bende arastırıyorum blurusam bilgi veririm Genişletmek için tıklayın ... youtubede fazla bilgi yok zamanını youtubede fazla harcamamanı öneririm
JERİY PUBG MOBİLE' Alıntı: bende arastırıyorum blurusam bilgi veririm Genişletmek için tıklayın ... youtubede fazla bilgi yok zamanını youtubede fazla harcamamanı öneririm
11 Şub 2024 #7 fama38484848482 Seçkin Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 567 Çözümler 2 Tepki puanı 68 Ödüller 7 Yaş 24 6 HİZMET YILI https://memoryhackers.org/konular/w...-to-use-wsreborn-turkce-english.266548/unread