script elise

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
elise scriptle nasıl oluyo

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Elise oynayıp script kullanmak bana açıkçası biraz saçma geliyor hocam . Çünkü karekter insan formundayken E tutturduktan sonra bütün skillere rasgele bassan bile alabilirsin (ani hasar rünleriyle). Peki ben oynadım mı evet . Açıkçası E tutturma sıkıntım vardı sc saolunsun her E yi tutturduğu için lane dolaşa dolaşa kazandırdım. Kısacası fena değil oynanırmı evet.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
gank atarken işe yarar ama savaşlarda işlevselliğini ve alacağın zevkin çok fazla olacağını sanmam

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
elise ile çok iyi olmuyor e yi tutturduktan sonra tekliyon zaten. olaf karthus öneririm jungda

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
elisi scsizde oynarsin kardesim stun attik tan sonra olay bitiyor saten

Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eğer sen elise scripti beğenmez isen başka hero al

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Geçen galio aldırdılar o yok aslında çok kolay hero keşke olsa elisede çok iyi değil kolunuz varsa kendiniz oynayın oto smite açın yeter

Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bence ellise eksik kalır sc için daha karambollerde iş yapacak hero almalısın bana kalırsa

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Space2Win yapamazsın Elise müdahele gerektiriyor. Bence daha tekdüze şeyleri oynamak mantıklı. Jayce olsa belki oyna derdim çünkü bam bam saydırması iyi birşey ama elise yukarı çıkması vs çok anlık skiller.

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
elisede kullanmana gerek yok ki stun attıktan sonra zaten normalde de her türlü kesebiliyorsun yerinde olsam başka herolarda denerim junglede dene mesela

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bence elise de script olması pek bir işe yaramaz yani elise le en fazla ne yapılabilir 1v9 oyun taşıması zor bir şampiyon ama şöylede bir şey var kimse script olduğunu anlamaz

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Elise lazy de iş yapıyordu jungle güzel dönüyordu kullanan arkadaşlar bilir. Ama WindSharp da bulunmuyor ne yazık ki

Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bence elise oynanmaz en iyisi daha çok tflerde iş gören yada lane ler için en uygun olan herolardan almalısın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Elise için scripte ihtiyacın olacağını düşünmüyorum ama deneyebilirsin eğer sana güzel gelirse oynarsın pek bir zorluğu olmadığı için pek işe yaramaz gibi geliyor bana

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gank atarken işe yarar ama savaşlarda işlevselliğini ve alacağın zevkin çok fazla olacağını sanmam
Savaşlarda elisenin işlevi olmuyor ki zaten elise dediğin hero erken oyunda koridorlarını ve kendini öne geçirip ct jung yaparak karşı jungleyi oyundan düşürür oyun lateye uzadığında pek bir işlevselliği kalmıyor elisenin zaten anca düşük eloda millet tek gezdiği için çalılarda güzel pusularla kesersin.
Post automatically merged:

Bence elise oynanmaz en iyisi daha çok tflerde iş gören yada lane ler için en uygun olan herolardan almalısın
Gayette oynanıyor hero bu arada. Özellikle düşük liglerde çok etkili direk 20 de ff veriyorlar zaten ama üst liglerde oyun lateye uzarsa işlevsiz kalıyor ama takımı topluyor erken oyunda bütün görevleri alması lazım ama rift ve en az 3 ejder. Bunları almazsa zaten oyun kaybediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...