"Her canlı bir gün banı tadacaktır."Toplu ban hayırlı olsun
Umarım bir daha asla yaşamam"Her canlı bir gün banı tadacaktır."
tr de mi yemiyorsunuz sizknk westte sc ile ban yemiyorsanız sıkıntı var o işte
TR sunucusunda çok titretirse ban yiyor, onun harici umursanmıyortr de mi yemiyorsunuz siz
Euw'da yaklasık 50 maç sc ile atmısımdır bunların 3-4 tanesinde sc farkedilip report yedim fakat bir şey olmadı hâla.TR sunucusunda çok titretirse ban yiyor, onun harici umursanmıyor
Kanka bende öyle düşünüyordum önceden, fakat bir kaç arkadaşım kullanıyor canlı şahit oldum hatta aradan 4 - 5 ay geçmesine rağmen aynı hesapta oynuyorlar gm attılarToplu ban hayırlı olsun
Ben biraz şanssızım 1 ay oynadım ban yedim, çok belli ettim diye düşünüp tekrar devam ettim farklı hesapta onu da banlattım..Kanka bende öyle düşünüyordum önceden, fakat bir kaç arkadaşım kullanıyor canlı şahit oldum hatta aradan 4 - 5 ay geçmesine rağmen aynı hesapta oynuyorlar gm attılar
Script ile oynamasını biliyorsan sorun yok 1 aya yakındır 3 kişi westte oynuyoruz hiç bir problem yok. Tr'nin admini daha insiyatifli hileye izin veriyor. Euw'un admini hileye karşı geliyor diye bir ayrım yok bence ?Kanka TR de çok önemsenmiyor ama westte toplu 5 kişinin ban yemesini istiyorsanız buyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?