Kalista, Ezreal, Xerath, Syndra, Ahri, Lee Sin, Ryze ve Skillshot olan tüm şampiyonlar az da olsa belli eder ama en Legit duranı kalistadır. Deneyebilirsin.
script i az belli eden şampiyon diye bir şey yok ama xerath mimli hero zaten oyun ekranında script damgası yersin. Ben olsam bronz elo heroları kullanırım
Dostum bu konuda sadece bir öneride bulanabilirim silver,gold elosunda script açmaman, Plat 3 ligine kadar kullandığın bütün SC ler anlaşılır.Genelde zaten o ligler kötü oynamakta kendinde kolaylıkla çıkabilirsin ama plat 3 den zorlaşıyor cidden.Plat 3 den sonra açtığında kimse kullandığında script demez genelde o liglerde aşırı fazla smurf hesap oluyor ve insanlar SC'den önce smurf olduğunu düşünüyor.Tek yapman gereken evadeyi extreme ve hight'da kullanmaman.Skillerden kendin kaçmaya çalış hepisini low 'a çek çünkü bazen karakter ileri geri yapabiliyor aşırı hızlı şekilde, ben şuanda dia 2 ligindeyim plat 1 e kadar kendim kastım devamında SC ile kastım ve bir kere bile script olduğumu kimse söylemedi umarım işine yarar.