- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Dostum İstersen Bu Sorunuda Söyleyeyim Sonraki Sorularını Özelden At Konu Meşgul Olmasın . C den BogaRipperi Siliceksin Bu Kadar.peki önceki sürümünü nereden silicem. herşeyi silip tekrardan yüklemek istiyorum. 10.7 olan sürümün üzerine kurmuştu sende öyle mi kurdun ?
sağolasın dostum eyvallah. birşey olursa yazarımDostum İstersen Bu Sorunuda Söyleyeyim Sonraki Sorularını Özelden At Konu Meşgul Olmasın . C den BogaRipperi Siliceksin Bu Kadar.
başka yolu yok kardeşim. 50 yorum + 2 gün kayıt süresiya ben yükleyemedim onaylı üye mi olmak zorundayım indirmek için başka yolu yok mu
Tamamdır teşekkür ederimbaşka yolu yok kardeşim. 50 yorum + 2 gün kayıt süresi
dostum aphıls cok ıyııde tamamen yıne karekterı çözmen gerkıyor sılah sıstemını sılah sıstemını çözmedın surece scrıpt dahı senı kurtaramazArkadaşlar scriptle Aphellios'u deneyen oldumu nasıl oluyor
İlk günden beri yasuo kasıyorum 70k oldu evade kapatıyorum manuel dodge yapıyorum ben sadece kombolar için kullanıyorum harika bence.peki yasuo nasıl bileniniz var mı ?
Aynen öyle forumda yorum yapacak yer arıyorumKöşede sessiz sakin oturup sadece olanları izlemenin zararlarıscripti indiremiyoruz 50+ yorumum olmadığı için.
Ayrıca bab riski kesin var mı yani varsa boşa uğraşmayalım bariAynen öyle forumda yorum yapacak yer arıyorum
sağolasın dostumİlk günden beri yasuo kasıyorum 70k oldu evade kapatıyorum manuel dodge yapıyorum ben sadece kombolar için kullanıyorum harika bence.
Yani dodgelayabiliyorsan evade kapat derim ''K'' tuşu ile kapanıyor.Ben ne ayarı yaptım bilmiyorum.Skillerin nerden geldiğini görebiliyorum ve manuel yani kendim dodgeluyorum.Bazen skill yiyorum ve şuana kadar kims şüphelenmedi.ayaları tam olarak nasıl yapıyoruz yani neleri açmalıyız neleri kapatmalıyız
Katılıyorum dodge kapatın combolar ıcın kullanın şu hileyi banlanma suresınıde çok arttıyor kesinlikle.Yani dodgelayabiliyorsan evade kapat derim ''K'' tuşu ile kapanıyor.Ben ne ayarı yaptım bilmiyorum.Skillerin nerden geldiğini görebiliyorum ve manuel yani kendim dodgeluyorum.Bazen skill yiyorum ve şuana kadar kims şüphelenmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?