Bi aralar Graves oynuyordum ve inanılmaz güçlüydü. Geçen haftalarda Lee Sin, Nidalee ve Amumu oynadım ve aralarında en beğendiğim açık ara Amumu idi. Yani benim önerim Amumu ve Graves.
Tabii ki oynanır, ama genelde skill shot içeren ya da scale olan herolar oyna; Karthus, Lee Sin, Kindred, Graves, Nidalee, Amumu, Vi, Rek'Sai, Shyvana, Elise, Taliyah, Gragas ve Diana oynamayı deneyebilirsin. Ayrıca oto Smite atacağın için bol bol objektif çalarsın.
Bu arada ben script ile sürekli jungle oynuyorum , çarp kaçırmıyor fight esnasında baronu drakei filan alabiliyosun, favorim Graves deli gibi anlık hasarı var ve çok iyi çalışıyor , tüm lanelere etki edebiliyosun.
Bu arada ben script ile sürekli jungle oynuyorum , çarp kaçırmıyor fight esnasında baronu drakei filan alabiliyosun, favorim Graves deli gibi anlık hasarı var ve çok iyi çalışıyor , tüm lanelere etki edebiliyosun.
Karthus oynayabilirsin.
2 iteme kadar gank atma kimseye ilk 2 itemi tamamladıktan sonra atmaya başla takımında ağır feeder yoksa taşırsın ve rahatlıkla kazanırsın. Heronun tek sıkıntısı mana oda late'de çok problem olmuyor.