Onaylı Üye
sc ile güzel çalışıyor mu denedin mi kaç w/L aldın bilgilendirirsen sevinrim
graves düzgün çalışmıyor bence
herkes farklı bir şey söylemiş bana en garanti win sağlayanın lazım :/
Teşekkür ederim tavsiyleriniz içinAğa herkesin dediğini dinleme, Aatrox ile armut soloq'da win alamıyor script bile olsan alamazsın, Aatrox yazı tura herosu junglerın iyiyse kazanırsın o heroyla.1v5 atabilecek şu an bence pek de bi hero yok ancak irelia iyidir. Zed de bayağı iyi. Elon dia platsa bence ADC mainle, ADC'ler o elolarda kolayca lig atlayabiliyor ama iyi bir mid pre bulman lazım. "bence" Çünkü o elolarda genelde Bot farkına oyun gidiyor ya da jung farkına. Jungle ya da ADC mainle.
teşekkür ederim evelynn ve hecarimi deneyeceğim dia eloda ne kadar iş yapar emin değilim açıkcası ama denemekte fayda var sanırım herkes bu konuyu bekliyrmuşjungle Plat 2 ye kadar kastım gold 3 den
oynadığım herolar : Hecarim - warwick - Evelynn - Volibear
katarinayı güzel oynamıyor bence denedim deKatarina oynaya bilirsin knk . Ama FPS ve Ping fazlaysa çok kötü oynuyosun . Bu çoğu hero için geçerli ama pingi olupta iyi oynayan herolarda var . Mesela Thresh . Pingim olmasına rağmen %80 tutturduğunu görüyorum . Ligler gold arası.
Hocam valla bende güzel oluyor . Ama kata sevmediysen syndra önere bilirim.katarinayı güzel oynamıyor bence denedim de
zor oluyor biraz draven daKalista draven gibi şampiyonlar oynamanı tavsiye ederim
ormanda hecarim oynasak hocam belli edermi screis sana 1 2 öneri vereyim 1.si sakın xerath ve kog oynama çünkü bu herolarda script kullanma oranı baya fazla olduğu için ban yiyebilirsin sana tavsiyem jungle da elise alabilirsin ağı tutturursun scriptle ve garanti kill alırsın veya jungle lee sin oynayabilirsin q yututtur garanti kazandırırsın yani oyunu gidip lanede her skill i dodgelarsan adam seni raporlar
teşekkürler bakalım bunalrı antremanda denerimBence irelia vayne kog'maw
knk hecarim zaten dümdüz hero script kullanacaksan jungleda skillshot ı olan sağlam herolarla gireceksinzor oluyor biraz draven da
Post automatically merged:
ormanda hecarim oynasak hocam belli edermi sc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?