Mesela Draven gibi takır takır vuran bir çarda elo kasmak istiyorum ama sanki fazla belli oluyor. Evade kapıyorum, sadece combo ve skin changer var bide farm icin last hit atıyorum. Daha legit kalmak için napabilirim? Comboları sadece önemli anlarda mı atmalıyım?
aynısını ben de yapıyorum kanki, bence yapacağın bir şey kalmamış daha legit nasıl olabilirsin bilmiyorum . Tek sıkıntı skin changer olabilir onun dışında ban yiyeceğini sanmıyorum.
Bi maç draven oynarken izleyebilir miyim seni, çok aşırı kötü oluyor ben alınca ben mi yanlış yapıyorum acaba ?
ve Legit Config indir başka birşey yapmana gerek yok Buna Tıklayarak Configi Bulabilirsin
Daha bir kaç gün önce sc kulanıyordum draven ile. Arkadaşımda yanımda yasuo ile kullanıyordu o ban yedi bende gizli ban yedim.
Oynaya falan tıklanmıyor hiçbirşey yapılmıyor profilime bile bakamıyorum.
Kite atılacak bir çar ile oynayabilirsin ancak skill yemeyecek kadar evade açarsan anlaşılır usta.
Daha bir kaç gün önce sc kulanıyordum draven ile. Arkadaşımda yanımda yasuo ile kullanıyordu o ban yedi bende gizli ban yedim.
Oynaya falan tıklanmıyor hiçbirşey yapılmıyor profilime bile bakamıyorum.
Kite atılacak bir çar ile oynayabilirsin ancak skill yemeyecek kadar evade açarsan anlaşılır usta.