Script ile Legit kalmak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xlyasf
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Gizli ban dediğiniz ne oluyor hocam?
Hiçbirşeye tıklayamıyorum oyun giremiyorum internetimde falan bir sıkıntı yok pc değiştirdim gene aynısı oluyor iyikide yna çarımda oynamıştım sc ile.
Hiçbirşey yapamıyorsunuz kısacası. boş ekran kalıyor lol client

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Hiçbirşeye tıklayamıyorum oyun giremiyorum internetimde falan bir sıkıntı yok pc değiştirdim gene aynısı oluyor iyikide yna çarımda oynamıştım sc ile.
Hiçbirşey yapamıyorsunuz kısacası. boş ekran kalıyor lol client
Gizli ban diye bir olayı ilk defa duyuyorum. Ben direkt ban yedim ekranda da id falan gözüktü. Bot hesap olduğu içindi. Lol graph sitesinden bakılıyordu sanırım

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
evade kapalı oldugu surece cogu seyın legıt zaten kombolar normal bir insanın yapabileceğin duzeyde

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
onfig ayarları çok önemli her karaktere farklı config ayarı yapınca daha iyi oluyo

şansın varsa elveda dersin
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
skin hilesi ban yediriyor galiba ya bence onu açma ve draven bence de belli ediyor baya başka daha basit karakterlerle dene sıkıcı gelmeyecekse

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Saldırı hızı yüksek çarlarda çok hızlı kite attığı için anlaşılabiliyor. Saldırı hızı fazla olan çarları oynamanı önermem.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Dostum legit kalmak için yapabileceğin bence daha fazla bir şey yok. Ekstradan config kurmayı ihmal etme, oyun içerisinde çok chat yapıp imalı konuşma, evade kapatıp combo oynamaya devam edebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ara sıra skill kaçır yazdığın gibi evade kapalı oynuyosan zor banlanırsın

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Evade kapat, Space basılı tutarak oynama, çok chat yapma

xlyasf
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Gizli ban diye bir olayı ilk defa duyuyorum. Ben direkt ban yedim ekranda da id falan gözüktü. Bot hesap olduğu içindi. Lol graph sitesinden bakılıyordu sanırım
hocam gizli ban dediğim olay o hesap inceleme altına alındığı zamanlarda oluyor diye bir duyum aldım doğruluğu bilinmez ama bende olan olay hala devam ediyor. arkadaşımın hesabıda ban yemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...