Hiçbirşeye tıklayamıyorum oyun giremiyorum internetimde falan bir sıkıntı yok pc değiştirdim gene aynısı oluyor iyikide yna çarımda oynamıştım sc ile.
Hiçbirşey yapamıyorsunuz kısacası. boş ekran kalıyor lol client
Hiçbirşeye tıklayamıyorum oyun giremiyorum internetimde falan bir sıkıntı yok pc değiştirdim gene aynısı oluyor iyikide yna çarımda oynamıştım sc ile.
Hiçbirşey yapamıyorsunuz kısacası. boş ekran kalıyor lol client
Gizli ban diye bir olayı ilk defa duyuyorum. Ben direkt ban yedim ekranda da id falan gözüktü. Bot hesap olduğu içindi. Lol graph sitesinden bakılıyordu sanırım
Dostum legit kalmak için yapabileceğin bence daha fazla bir şey yok. Ekstradan config kurmayı ihmal etme, oyun içerisinde çok chat yapıp imalı konuşma, evade kapatıp combo oynamaya devam edebilirsin
Gizli ban diye bir olayı ilk defa duyuyorum. Ben direkt ban yedim ekranda da id falan gözüktü. Bot hesap olduğu içindi. Lol graph sitesinden bakılıyordu sanırım
hocam gizli ban dediğim olay o hesap inceleme altına alındığı zamanlarda oluyor diye bir duyum aldım doğruluğu bilinmez ama bende olan olay hala devam ediyor. arkadaşımın hesabıda ban yemiş