Script ile maçlarda yaşadığınız ilginç bir anı var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bütün sc platformları tökezlemez kardeşim hadi bunu düşündün aklına hiç mi wsreborn gelmedi, wsrebornda comboya basarken benim click sayımdan daha az click atıyo nerdeyse

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bütün sc platformları tökezlemez kardeşim hadi bunu düşündün aklına hiç mi wsreborn gelmedi, wsrebornda comboya basarken benim click sayımdan daha az click atıyo nerdeyse
Hiçbir script yazılımı , senin elle attığın click sayısından az click atmaz kite yaparken.Eğer bilerek yavaş olsun diye kodlanmışsa zaten o scripti kullanmanın bir anlamı yoktur ve kötü performans verir.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
lol scler high mmr olduğu için yüksek elolarla eşleşiyo onlarda sc oluyo olay bundan ibaret

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
karşıdaki adam bizim takımdan kimlerin ff atıp atmadığını chate doğru şekilde yazıyordu

Üye
3 HİZMET YILI
i miss 5 hooks with nautilus in a row, and i find out enemy is use script.
i'm happy that i miss that hooks because of script, not my bad

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Rengar otp yim bola atınca arındır basıyorlar çok komik oluyo çünkü adama atladığımda zaten ölmüş oluyor

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bot lanede ben sc oynuyorum arkadaşım temiz ama karşımızda 2 sc var iki rakip de biliyoruz sc olduğumuzu. hiç bozuntuya vermeden maçı bitirmiştik. bu aralar çok denk geliyor.

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
internetin gidip gelince sc deliriyo xerath oynuyordum afk kaldım int gitti geldi r açtım dağa taşa atıyor r yi XD

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çoğu kişi artık sc kullanıyor zaten çok şaşırmamak gerek

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
pre denk gelmiş olabilirler biz de yapıyorduk

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
bir keresinde darius ile 59 kişi kesmiştim karşı takım full bana sövmüştü hep penta atıyordum ve hepsine tek atıyordum nerdeyse script olduğumuda anlamadılar galiba

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yani artık lol hiçbir şekilde ban atmadıgı için genelde her el legit 1 scriptci oluyor rage kullananlar banlanıyor diye biliyorum benimde karşıma legit bir adc gelmişti bende adc'ydim yenilmeye başladıkca bu çocuk her şeyi dodgelemeye başlamıştı kendi takımı da dahil olmak üzere herkes anladı script olduğunu herkes seni ticket a atıcaz banlanıcaksın falan diyodu 325lvl hesabı vardı mainde açmış çocuk özür dilerim silicem falan diyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...