Script İle Master'e Çıktığım Hesabım Bugün Banlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Çoğu kişinin bildiği, script ile master'e çıktığım emektar acc bugün ban yedi.
İçerisinde 410 küsür skin vardı ama ne diyebilirim ki bunu göze alarak oynuyoruz.
Dia 1 olarak bıraktık. Lazy'den ban yemedim şuan ki sc de geldi geleli hiç ban yemedim bugün yedim şaşırdım. :panhype:
Tavsiyem çok değerli bir hesabınız varsa o hesapta kullanmamanız ben hesabıma değil, oyuna değer vermediğim için main'de kullandım.

43.png

Ekleme Yapıyorum: smurf olarak kastığım plat hesap da ban yemiş sad to sad.*

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Benim rage oynadığım elmas ve grandmaster hesaplarda ban yedi artık lp reborn bekliyoruz.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
büyük geçmiş olsun dostum
bunun acısını biliriz

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun dost bugün baktığıma göre kastığım 3 hesap uçtu bile memorynin bu konuda bi açıklama yapması lazım ne yapmalıyız

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Anticheat'in kapanması lazım veya, wind'e özel bişeyler yapılması lazım ban atmaması için ben ban yemiyorum, hayret bir şekilde, lazysharp döneminden beri kullandığım hesabım şuanda hala duruyor ve oynamaya devam ediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Anticheat'in kapanması lazım veya, wind'e özel bişeyler yapılması lazım ban atmaması için ben ban yemiyorum, hayret bir şekilde, lazysharp döneminden beri kullandığım hesabım şuanda hala duruyor ve oynamaya devam ediyorum.
reis sana önerim herkesin hesabı yiyor yani yenisi eskisi değil 3 hesapta gitti tavsiyem duruma açıklık gelene kadar sakin kalman

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
reis sana önerim herkesin hesabı yiyor yani yenisi eskisi değil 3 hesapta gitti tavsiyem duruma açıklık gelene kadar sakin kalman
Şuanda normal giriyorum zaten, dostum ama sanmıyorum yeniden böyle olacağını lol anticheatini geri açtı belkide, biraz banlayıp sonra kapatır bilemeyiz.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Geçmiş olsun bence biraz bekleyeceğiz geçenki gibi olucak ama her türlü ban yiyecekti hile detected'idi sağlık olsun dostum

Sen zayıfsın çünkü sende nefret eksikliği var
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Rage oynuyorum daha hiç yemedim sorun sizde galiba bilmiyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kesbiş olsun ben bunu dikkate alıcam bi fresh hesapta deniycem umarım bi cacık olmaz daha onaylı üye olmadım hala kullanmaya başlayamadım :'(

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sc de olsa bi yerde takılıyor hesap takıma gelen intlerden dolayı, nasıl masteer kastınız valla helal olsun charın için üzüldüm

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu Sorun Birazda Belli Etmekle Alakalı Birşey Eğer Rapor Yemessen Ban Da Yemessin Orda İnsanlaştırıcı Ayarlarıda Var Ama Sana Kötü Olmuş Üzüldüm.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Sanırsam bir ben ban yemedim oda neden diye sorarsanız ben oyunun güncellemelerini takip ediyorum 1kblık güncelleme dahi gelse 1 2 gün bekliyorum niye diye sorarsanız oyuna dediğim gibi güncelleme geliyor dosyalar değişiyor ve otomatik hile fixleniyor bugün girdiğimde güncelleme gelmişti ve hiç açmadım hiç girmedim tavsiyem şudurki 3 4 gün öncesinden güncellemeleri takip edin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...